reklama

17 šílených jídel, která chutnají lépe, než jak vypadají

Co z toho byste ještě snědli a co už ne? Foto: Co z toho byste ještě snědli a co už ne?Foto: http://diply.com/

Dali byste si?

Bizarní jídla sytí hladové krky na celé Zemi. Pečený bulteriér, penis z vola nebo polévka z netopýra jsou silná káva. Pokud se hodláte gastronomicky otužit před cestou do Asie, vytvořte vlastní nechutnou kreaci z obvyklejších surovin. Pak už budete lépe připraveni překonávat kulturní překážky spojené s pojídáním i takových dobrot, jako jsou zaživa smažené tarantule (v oleji na pánvi většinou ještě udělají jedno, dvě tempa), želví polévku (v kambiodžské vesnici Skuon ji mají v hrnci hned vedle pavouků), fritované moučné červy nebo třeba kobylky. Posledně jmenovaný hmyz chutná po oříškách – čímž jistě neurazí.

Vývar z netopýra. Dobře, ale proč musí být zrovna z netopýra?  Foto: Vývar z netopýra. Dobře, ale proč musí být zrovna z netopýra? Foto: http://diply.com/Že by chobotnici zaživa nikdo nejedl? To by si myslel snad jen někdo včerejší... Foto: Že by chobotnici zaživa nikdo nejedl? To by si myslel snad jen někdo včerejší...Foto: http://diply.com/Morče v trojobalu sníte snadno – vlastně se podobá kryse, jejichž výskyt je v Česku na mnoha úrovních zcela běžný Foto: Morče v trojobalu sníte snadno – vlastně se podobá kryse, jejichž výskyt je v Česku na mnoha úrovních zcela běžnýFoto: http://diply.com/

(web)

Mohlo by vás zajímat:

Článek

Článek

Článek

reklama