reklama

Báječné recepty na švestky a blumy přinesou Gondíci s. r. o.

Sezóna švestek a blum je v plném proudu, tak je využijeme v kuchyni Foto: Sezóna švestek a blum je v plném proudu, tak je využijeme v kuchyniFoto: FTV Prima

V sobotu 5. září se s Gondíky vydáme do muzea železnic, na stavbu pasivního domu i do výrobny slivovice. V 17.35 na Primě.

Začátek školního roku bude tématem dalšího dílu Gondíků. Doktorka poradí, jaké parametry by měl splňovat školní batoh, aby neškodil zdraví školáka. Dále Adéla s Daliborem navštíví zajímavou pasivní dřevostavbu. Na své si přijdou i fanoušci železnice – Adéla s Daliborem navštíví železniční muzeum. Podzim je období švestek a trnek, diváci se proto dozvědí, jak se vyrábí slivovice, a dostanou tipy, jak ji správně konzumovat. Švestky a blumy se také budou zpracovávat v rubrice FRESH.

I v dalším díle bude pokračovat rekonstrukce zahrady kolem bazénu u vily. Pokud jde o pohyb, Gondíci se zase vrátí ke sportovnímu lezení, tentokrát bude lekce už pro mírně pokročilé. A floristka ukáže dekorace na září.

Zde najdete další články a videa z pořadu Gondíci s. r. o.

Adéla a Dalibor Gondíkovi jako manažeři rodinné firmy chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. A pomáhají jim v tom odborníci z nejrůznějších oborů.

Podívejte se na ukázku:

Magazín Gondíci s. r. o. pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory. Sledujte další díl 5. září v 17.35 na TV Prima!

reklama