reklama

Chcete vidět molekulární kuchyni v praxi? Podívejte se na Gondíky s. r. o.

Tak tohle je vaření Foto: Tak tohle je vařeníFoto: FTV Prima

V sobotu 30. května v 16.25 na Primě!

V rubrice FRESH vysvětlí šéfkuchař Petr Koukolíček, co to je molekulární kuchyně. Ne vše lze tímto způsobem připravovat doma, ale jednodušší věci zvládne i amatér.

Jinak bude poslední květnový díl pořadu Gondíci s. r. o. věnován především zahradě a zeleni. Diváci se dozvědí, jak ochránit zahradní rostliny proti nejznámějším škůdcům. Specialista jim poradí, jak se zorientovat v sortimentu okurek salátovek. S přicházejícím létem bude sluníčko čím dál víc nabírat na intenzitě, proto odborník sourozencům Gondíkovým představí výhody stínicí techniky, jako jsou například markýzy, rolety nebo slunolamy.

Život na zámku přiblíží majitelé zámku Nové Hrady v Pardubickém kraji. Představí rekonstrukci budovy, kterou postupně realizovali „vlastníma rukama“. Zámečtí páni představí i své zámecké zahrady a stáje plné koní. Odtud se Adéla i Dalibor vypraví na vyjížďku k oboře s jeleny a daňky. I staré věci mohou být esteticky využity – floristka proto sourozencům předvede, jak je lze osázet květinami.

Adéla a Dalibor Gondíkovi jako manažeři rodinné firmy chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. A pomáhají jim v tom odborníci z nejrůznějších oborů.

Vše o pořadu najdete na stránce Gondíci s. r. o.

Magazín Gondíci s. r. o. pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory. Sledujte další díl 30. května v 16.25 na Primě!

(web)

Mohlo by vás zajímat:

Článek

Sushi je jediný pokrm, který se může i v lepší společnosti jíst rukou Foto:

Jakou rýži vybrat na sushi a jak ji správně připravit?

Příprava sushi je docela věda. Ale dá se naučit.

Článek

Sumec z grilu s čerstvým salátkem Foto:

Štavnatý sumec na grilu podle Jiřího Štifta

Maso, zelenina a i ryby – to vše patří na gril.

reklama