reklama

Takhle se bydlí v Notting Hill – pohodlně a luxusně!

Kuchyň je i přes schodiště spojena s obývacím prostorem, a to díky nápadu se skleněnou stěnou Foto: Kuchyň je i přes schodiště spojena s obývacím prostorem, a to díky nápadu se skleněnou stěnouFoto: Ray Main

Londýnskou čtvrť Notting Hill proslavil stejnojmenný film s Julií Roberts a Hughem Grantem.

S kamerou jsme tehdy nahlédli jen do jednoho z tamních domů. Pojďte se podívat, jak to vypadá v jiném a o hodně luxusnějším.

Podkrovní byt do té elegantní podoby, jakou má teď, bylo třeba celý zrenovovat. Na interiérové studio Laura Hammett interior architecture and design čekalo 185 m2 prostoru. Pro účely bydlení nového majitele se tu trochu přestavovalo a pochopitelně se měnily i některé z vnitřních prvků, aby odpovídaly budoucí čisté koncepci útulného bydlení.

Vedle ložnice nemůže chybět koupelna. Tato je pěkně světlá a u umyvadla se nikdo nemusí tlačit, jsou tu dvě Foto: Vedle ložnice nemůže chybět koupelna. Tato je pěkně světlá a u umyvadla se nikdo nemusí tlačit, jsou tu dvě. Foto: Ray Main

Interiérové studio na renovaci bytu, kterou si pojmenovalo Notting Hill Penthouse, spolupracovalo přímo s klientem. Vzniklo tak bydlení přesně podle potřeb budoucích obyvatel. Vše tu souzní se vším, což je způsobeno nejen vynikající prací designérského studia, ale také prozíravostí klienta. Celý byt měli totiž designéři upravit „na klíč“ včetně nábytku a konečných dekorativních úprav. Jednota a maximální kvalita tak byla zaručena.

Vzniklo dílko, které okouzlí už na první pohled propracovaností, citlivým spojením nejrůznějších materiálů s důrazem na detail a kvalitu opracování. Přijměte pozvání. A kdyby vám otevřeli Julia Roberts a Hugh Grant, nedivte se, i jim by se tady určitě moc líbilo.

 Foto: Ray Main/Laura Hammett interior architecture and design

(fis)

Mohlo by vás zajímat:

Článek

Článek

Článek

Kuchyň záměrně nevypadá příliš jako kuchyň – i kuchyňský ostrůvek tak lépe plní funkci místa k posezení a popovídání Foto:

Odstranili většinu příček a získali vzdušný moderní byt

Mladý pár našel jedinečnou příležitost k seberealizaci v menším loftu, který díky na míru zhotoveným prvkům působí čistě a moderně.

reklama