reklama

Encyklopedie

Chamaecereus / Chamaecereus silvestrii

Chamaecereus/Chamaecereus silvestrii Foto: Chamaecereus/Chamaecereus silvestriiFoto: Jindřich Votýpka

Je jedním z nejrozšířenějších kaktusů.

Původ: Severní Argentina

Pěstování:

Odolný kaktus vyžaduje velmi chladné přezimování. Je-li seschlý, snese dokonce i několik stupňů pod nulou.

Množení: Odnožemi

Chamaecereus/Chamaecereus silvestrii Foto:

Chamaecereus/Chamaecereus silvestrii; Foto: Jindřich Votýpka

 

reklama