reklama

Jak se šije nádherné jídlo z filcu vám ukáže Receptář

Jídlo z filce se používá např. jako výuková pomůcka Foto: Jídlo z filce se používá např. jako výuková pomůckaFoto: FTV Prima

Sledujte v neděli 6. listopadu 2016 v 11.55 na Primě.

Vaše chvíle pohody v nedělní poledne! Po týdnu se do vašich domácností opět vrací oblíbený hobby magazín VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ s Václavem Postráneckým.

Už za pár dní má přijet svatý Martin na bílém koni a s ním začne i ochutnávání prvních letošních mladých vín. Z jakých odrůd se svatomartinská vína dělají a jak dlouhou tradici mají, prozradí pan Martin Beránek. Z hroznů se může vyrábět také domácí hroznové želé, vhodné třeba jako příloha k sýrům. Paní Jana Isopová poradí, jak vysadit vinnou révu a starat se o ni. I děti rády vaří a pečou, i když jen „jako“. Potraviny z filcu jsou pro ně ideální hračkou a didaktickou pomůckou v jednom a jejich výrobu zvládnete doma. Zelenou zahradu jako v Anglii můžete mít v zimě i vy. Stále zelené nebo v zimě kvetoucí keře představí pan Stanislav Flek. Od pana Jakuba Moravce se zase dozvíme vše o husách. Pro libeček do bramboračky chodíme skoro pořád. Co dělat, když ho napadne rez, se dozvíte v listárně od pana Václava Větvičky. A na závěr se ještě vrátíme k vínu. Pan Marek Šurýn poradí, jak si vybrat domácí vinotéku.

 VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ je oblíbený magazín pro pěstitele, chovatele, chalupáře a všechny, kdo chtějí pěkně a pohodlně bydlet nebo příjemně relaxovat. Pořadem plným nejen sezonních rad a tipů provádí Václav Postránecký se svými hosty.

Všechny díly RECEPTÁŘE najdete na webu Prima PLAY.

ZDE najdete vše o pořadu VÁŠ PRIMA RECEPTÁŘ.

(web)

Mohlo by vás zajímat:

Článek

Jaké máte nejraději Foto:

Zavařujeme zeleninu. Osvědčené tipy, jak na okurky, rajčata a papriku

Je vrchol sezony plodové zeleniny, už nejen ve skleníku nebo fóliovníku, ale i na volné ploše dozrávají okurky, rajčata a paprika.

Článek

Hrabat, či nehrabat?  Foto:

4 základní rady, jak na podzim pečovat o trávník

Na podzim už není péče o trávník tak intenzivní.

Článek

Bez černý  Foto:

Černý bez je cenné ovoce. Víte, jak ho usušit?

Naše známá domácí dřevina je cenným zdrojem vitaminů.

reklama