Bydlení

6. listopadu 2015 09:28

Markéta Zídková

S Gondíky si dáme husu i vínečko a naučíme se dělat předkrm z husích jatýrek

Sledujte další díl 7. listopadu v 17.05 na TV Prima!

Takřka v předvečer svatomartinských slavností nás Gondíci zasvětí do přípravy tradiční husí pečínky. Tým profesionálních kuchařů spolu s Adélou a Daliborem přichystají svatomartinskou husičku po česku, a protože šéfkuchař je původem z jižní Itálie, dozvíme se i to, jak se taková husa upravuje na italský způsob. Přidáme recept na předkrm z husích jatýrek a nezapomeneme ani na výtečnou husí polévku… Svatomartinské slavnosti, to není jen jídlo, ale také víno! Vydáme se proto do vinných sklepů potajmu ochutnat nové víno, které se oficiálně bude otevírat až 11. 11. v 11 hodin.

Celý speciální díl, během něhož se vám budou dělat boule za ušima, doplníme reportážemi o ručně mačkaných kachlích, projdeme se krásnou oborou v Kněžičkách, slavnostně prostřeme svatomartinskou tabuli, a ty, kteří se bojí o svůj žlučník, zavedeme k léčivým karlovarským pramenům… A mimochodem, přijede i Martin na bílém koni.

Adéla a Dalibor Gondíkovi jako manažeři rodinné firmy chtějí Čechy inspirovat a nadchnout pro nové zážitky. A pomáhají jim v tom odborníci z nejrůznějších oborů.

Podívejte se na ukázku:

Magazín Gondíci s. r. o. pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory. Sledujte další díl 7. listopadu v 17:05 na TV Prima!

(web)

Mohlo by vás zajímat:

Sdílejte článek
Štítky Itálie víno husa TV Prima Dalibor Gondík Předkrm Kněžičky

Přečtěte si také