Bydlení slavných

9. června 2023 11:00

redakce Prima Living

Alice Bendová prodává apartmán na Tenerife. Byt v ráji vyjde levněji než v Praze

Herečka Alice Bendová, dobře známá filmová femme fatale, ráda ukládá své vydělané peníze do nemovitostí. Nyní se však jednoho bytu na Kanárském ostrově Tenerife, který vlastní se svým snoubencem Michalem Topolem, zbavuje. Jedná se o nádherný apartmán přímo u pláže, který je k mání za nižší cenu, než kdejaké byty v Praze o podobné dispozici.

Alice Bendová, spolu s Michalem Topolem, vlastní na Tenerife hned několik investičních apartmánů. Nyní však jeden z nich nabízejí k prodeji. Podle slov, která herečka napsala na svůj Instagram, v tom není nic jiného, než že dávají peníze do kupy na jinou soukromou investici.

Apartmán přímo u pláže

Nemovitost s dispozicí 2+kk o rozloze 54 metrů čtverečních se nachází přímo u pláže, nad přístavem, v menším malebném komplexu v samém centru Los Gigantes na západním pobřeží.

Byt, vzdálený jen 40 km od letiště, poskytuje veškeré pohodlí. Najdete v něm jednu ložnici, koupelnu a prostornou, 16 metrů čtverečních velkou terasu. K dispozici je i druhá, o trochu menší terasa před vchodem, velký bazén a zahrada. Apartmán nabízí překrásný výhled na moře i hory.

Byt je plně vybavený moderním nábytkem, samozřejmostí je televize s českými programy i wifi. Na své si však v blízkém okolí přijdou i sportovně zaměření jedinci a milovníci tenisu, golfu i minigolfu, vodních sportů, a dokonce i motokár. V docházkové vzdálenosti od bytu jsou i obchody a restaurace.

Praha a Tenerife se samozřejmě nedá srovnávat, pro lepší představu je ale cena bytu nižší, než kolik nyní stojí dispozičně podobné byty v Praze. Alice Bendová apartmán nabízí za necelých 6,5 milionu korun (269 tisíc eur). Herečka dodává, že se byt nyní krátkodobě pronajímá za 129 eur za noc a jeho vytíženost je zhruba 25 dnů v měsíci. Kanárské ostrovy jsou velmi oblíbené a není žádným tajemstvím, že na Tenerife našly své útočiště mnohé české celebrity.

Zdroj: Instagram Alice Bendové (se svolením)

Podívejte se také na to, jaké má Alice Bendová domácí mazlíčky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také