Trendy

18. ledna 2022 14:30

redakce Prima Zoom

Nové číslo prima Vychytávek Ládi Hrušky přinese pořádnou českou baštu!

Nové číslo prima Vychytávek Ládi Hrušky je plné kutilských rad, inspirativního tvoření, receptů na Láďovy dobroty nebo tipů pro zdravý životní styl. Téma měsíce je tentokrát pořádná česká bašta. Proto si nenechte ujít ty nejlahodnější recepty třeba na pečený bůček na pivu s bramborami, Láďovu dýňovku, fantastickou rajskou omáčku nebo babiččinu hříbkovou polévku. V rámci tématu měsíce si také ukážeme, jak si vyrobit bytelný stojan na vaši oblíbenou kuchařku nebo jak si splést podložku pod hrnec.

Hned na začátku si ukážeme kutilské výrobky od zlatých českých ručiček. Kutil Tomáš nám předvede, jak si vytvořil svůj vlastní gril, a zároveň také udírnu ze starých bojlerů. Skvostnou renovaci starých hodin nám zase představí kutil Martin. Láďa nám na oplátku poradí, jak si raz dva spíchnout stolek ze stínidla lampy, pořadač na časopisy z bedýnky nebo pelíšek pro naše čtyřnohé mazlíčky ze staré skříňky.

Neminou nás ani tipy pro nadšené zahrádkáře. Dozvíme se plno novinek v hubení hlodavců nebo si ukážeme ty nejzajímavější druhy cibule. V rámci rubriky zdravého životního stylu nás čeká dotyk fyzioterapie, vyrobíme si hojivý a pečující borovicový balzám a v Láďově zelené lékárně nám Láďa představí pelyněk, který uleví podrážděnému žaludku. Také nám ukáže tchynin jazyk a kaktus – pomocníky při čištění vzduchu – nebo pupečník, který zlepší pleť i psychiku.

Ve světě zvířat nám Láďa předvede kočičí hlavolam na pamlsky, dozvíme se, jak si upéct zdravé psí sušenky s banánem a mrkví nebo jak se láskyplně postarat o psího seniora. Také poradí s chovem slepic a prasat a představíme si fešandu jménem mainská mývalí kočka.

Jestli patříte mezi milovníky dobré kávy jako Láďa, tak zbystřete. Láďa vám nabídne tip na výlet po kavárnách, ve kterých se určitě musíte zastavit. A pro relax a zábavu vás čeká také luštění pro chvilky pohody.

Nové vydání časopisu prima Vychytávky vám kromě toho nejlepšího z pořadů Vychytávky Ládi Hrušky, Receptář prima nápadů a Libovky Pepy Libického nabídne i 16 stran navíc za pouhých 35 Kč. Časopis najdete na všech novinových stáncích nebo přímo ve své schránce jako předplatné na rok 2022 ZDE.

Sdílejte článek
Štítky Láďa Hruška

Přečtěte si také