4. října 2015 13:30
Martina ČerňanskáFitness hranolky + fitness tatarka bez vajec a cholesterolu
Vychytávky Ládi Hrušky - Fitness hranolky
Myslíte si, že si nejde připravit zdravé hranolky s domácí tatarkou? Omyl! A kuchař Láďa Hruška vám ukáže, jak na to.
Vše o pořadu Vychytávky Ládi Hrušky najdete zde!Suroviny:1 velká bulva celeru3 lžíce olivového oleje3 lžičky grilovacího koření
Tatarka:2 velké panáky polotučného mléka4 velké panákyslunečnicového olejesůl, pepřmalá žlutá cibule1 lžička hořčicesterilizované okurkypečicí papír
Postup: Hranolky: celerovou bulvu nakrájej na hranolky. V míse smíchej olivový olej s kořením a hranolky v ní protřepej.
Dej na pečící papír na 220 st na 20 minut do trouby. Hotovo!
Tatarka: ve vyšší nádobě smíchej olej s mlékem a 15 sekund prožeň tyčovým mixérem.
Máš hotovou bez cholesterolovou majolku, ze které si uděláš ještě rychleji domácí tatarku, když k ní přimícháš nasekanou cibulku, sterilovanou okurku, hořčici a sůl s pepřem.