Bydlení

21. září 2023 13:21

redakce Prima Living

Bydlení Patricie Pagáčové: Manželovi nabídla, ať se nemačká pod jednou střechou s tchyní

Patricie Pagáčová v 7 pádech

Herečka Patricie Pagáčová (34) žije v nenápadném podkrovním bytě s balkonem, který ale nabízí úchvatný výhled na Prahu. Byt se nachází v krásné vile, kde herečka žila se svými prarodiči a maminkou. Do nemovitosti si po svatbě nastěhovala i svého manžela Tibora, kterému nabídla, že pokud se s tchyní nesnese, budou hledat nový domov.

Úspěšná herečka, která zazářila například v seriálu Agrometal, obývá vícegenerační prvorepublikovou vilu, ke které má silný vztah. V podkrovním bytě žije s manželem a dcerou Bibianou.

„V domě bydlí moji prarodiče, sestra s dětmi, moje maminka. Každý máme své patro, a když nechceme, nemusíme se potkat,“ popsala v minulosti pro časopis Moderní byt s tím, že byla připravená se stěhovat, pokud by si její manžel nesedl se zbytkem rodiny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Podívejte se, jak bydlí Andrej Babiš

„Manžel se přistěhoval k nám. Nabízela jsem mu, že se klidně přestěhujeme, pokud se s tchyní pod jednou střechou cítí nekomfortně, ale nebylo to potřeba,“ uvedla Pagáčová, která má nemovitost také na Kanárských ostrovech. Lokalitu na Tenerife jí doporučila kolegyně Alice Bendová.

Pagáčová je ráda, že s manželem se umí shodnout

S manželem Tiborem mají podobný náhled na život a shodli se i při tom, když ladili interiér. „Například jsme věděli, že kuchyni chceme tmavší, ovšem manžel chtěl bez úchytek, zatímco podle mě je to nepraktické. Ale naštěstí jsme vždycky schopni se nějak dohodnout a vymyslet kompromis,“ vysvětila herečka pro magazín Moderní byt s tím, že pro ni bylo zásadní, aby si vila zachovala prvorepublikovou atmosféru.

„Já jsem nostalgický typ, který nerad cokoliv vyhazuje. Studovala jsem dokonce Marii Kondo, odbornici na systematický úklid, ale vůbec mi to nepomohlo. Hromadím spoustu věcí,“ dodala s úsměvem herečka, která je zkušenou chovatelkou pejsků a chce, aby se i chlupatí kamarádi cítili v pražské vile výborně.

Podívejte se také na video, jak bydlí Roman Skamene:

Zdroj: Instagram P. Pagáčové a magazín Moderní byt

Sdílejte článek
Štítky bydlení herečka bydlení slavných Tibor Pagáč Patricie Pagáčová (Solaříková) seriál Agrometal

Přečtěte si také