Bydlení

13. listopadu 2023 08:25

Komerční sdělení

Darujte dokonalý spánek: Tipy na dárky pro blízké

Vymýšlíte dárky k Vánocům pro své blízké? Připravili jsme tipy na vánoční dárky v různých cenových kategoriích, které nejen udělají radost, ale hlavně podpoří kvalitu spánku.

Tipy na dárky k Vánocům pro vaše blízké

Bojujete každý rok s vymýšlením dárků? Vyberte tentokrát smysluplný dárek, který udělá radost a podpoří pohodu a zdraví vašich blízkých. Darujte kvalitní spánek.

Vánoční dárky do 1000 Kč

Mezi levné vánoční dárky patří různé drobnosti, jako jsou masky na spaní nebo kvalitní četba. Vsadit můžete také na povlečení nebo kvalitní přikrývky a polštáře z dutého vlákna, které jsou vhodné i pro alergiky, odolné a snadné na údržbu.

Vánoční dárky do 2 000 Kč

Anatomické polštáře podporují správnou polohu krční páteře při spánku, což vede k úlevě od bolesti zad a hlavy, a navíc výrazně zlepšuje kvalitu spánku. Dejte si záležet na výběru vhodné tuhosti.

Vánoční dárky do 5 000 Kč

Přemýšlíte nad nákupem matrace k Vánocům, ale nevíte, jak vybrat správný typ a tuhost? Přečtěte si návod na výběr matrace. Pokud pořád váháte, ideální variantou mohou být vícevrstvé matrace, jejichž tuhost změníte jednoduchým otočením.

Luxusní vánoční dárky do 10 000 Kč

Přikrývky a polštáře z pravého peří nabízí nespočet benefitů, jako je jedinečná tepelná regulace, lehkost či odolnost. Pro nejlepší zážitek vybírejte poctivě ušité přikrývky a polštáře z nového 100% husího nebo kachního peří z českých ekologických chovů.

Vánoční dárky pro náročné

Na závěr jsme si nechali vánoční tipy pro ty nejnáročnější. Revoluční čtyřvrstvé matrace složené lze různě přeskládat a získat až 24 různých variant tuhosti. Perfektní kombinaci si tak najde skutečně každý.

Tipy na vánoční dárky pro nerozhodné

Nemůžete se rozhodnout nebo jednoduše chcete, aby si vaši blízcí vybrali přesně podle svých představ? Sáhněte po dárkovém poukazu.

Nezapomínejte, že výběr dárků by měl být radost, nikoliv stres. Nejdůležitější je společně strávený čas a dárky pod stromečkem už jsou jen třešničkou na dortu.


Přečtěte si také