České chaty snů

10. března 2023 10:56

redakce Prima Living

Ing. arch. Martin Štrouf

Ing. arch. Martin Štrouf je jedním z tria architektů a stavitelů pořadu České chaty snů, kde spolupracuje s Ing. arch. Petrem Portychem a MgA. Sebastianem Wojnarem.

Ing. arch. Martin Štrouf se narodil v Praze, kde také absolvoval Fakultu architektury ČVUT. Po studiu založil ateliér Apostrof architekti. Dále působí ve skupině Rasterix. Spolupracuje s ateliérem RKAW. Působí jako pedagog na Fakultě architektury ČVUT a je autorizovaným architektem České komory architektů.

Martin je je nejen urbanista, architekt a teoretik amatér, ale také vášnivý čtenář, sběratel knih a současného umění a velký milovník kolových nápojů. Rád navštěvuje výčepy, výstavy a divadla. Kromě toho je bývalý atlet, současný hobby cyklista a něco jako Lothar Matthäus fotbalového týmu SK Třebotov.

Martin Štrouf je jedním z tria architektů a stavitelů pořadu České chaty snů, kde spolupracuje s Petrem Portychem a Sebastianem Wojnarem. Premiérové díly pořadu České chaty snů uvidíte vždy v pátek ve 22.00 na Primě a reprízy neděle 9.55 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky chata architekt ateliér Lothar Matthäus Česká komora architektů TV Prima Třebotov Fakulta architektury ČVUT České chaty snů Ing. arch. Martin Štrouf

Přečtěte si také