Bydlení

9. listopadu 2023 14:30

Josef Šťastna

Jak bydlí legenda MMA Jiří Procházka: Skromně zařízená chalupa ho stála 5 milionů korun

Jiří Procházka během focení před turnajem UFC 295

Zápasník Jiří Procházka se už v 31 letech stal legendou MMA. Muž, ze kterého vyzařuje obrovská vnitřní síla, bydlí nedalo Brněnské přehrady. Místo mu učarovalo na první pohled. Právě tady se připravuje na těžké boje s elitou organizace UFC.

Byla to láska na první pohled. Teď nemluvíme o ženě, od těch si dal Jiří Procházka na čas pokoj, protože se naplno chce věnovat bojovému umění. Sám říká, že ženy bojovníka jen rozptylují. Láskou na první pohled byla chata, kterou rodák z Hostěradic u Znojma objevil na kopci nedaleko Brněnské přehrady.

SLEDUJETE S NÁMI ONLINE PŘENOS ZE ZÁPASU PROCHÁZKA VERSUS PEREIRA

„Moje bývalá přítelkyně našla inzerát, kde ji nabízeli zlevněnou ze sedmi milionů na pět. S realitním makléřem jsem tam zašel a po deseti minutách procházení řekl, že ji chci. Buď to tam zkrátka je, nebo není,“ popsal Procházka v rozhovoru pro iDnes.cz, jak na úžasnou nemovitost narazil.

Z nemovitosti vyházel nepotřebné věci a proměnil ji v místo, které spíše připomíná svatyni na meditování. Kdo by čekal, že globální sportovní hvězda do bydlení investovala obrovské peníze, bude zklamán. Bydlení je zařízené velmi jednoduše, až prostě, sám Procházka říká, že na svém bydlení nejvíce oceňuje klid a sepětí s okolní přírodou.

„Je to nádherný bydlení, který jsem si vysnil, a jsem šťastný, že můžu díky poloze být blízko přírodě. Tak se pak můžu naplno věnovat svému řemeslu,“ uvedl tvrdý bijec pro Redbull.com s tím, že nejvíce hrdý je asi na stůl z masivního dřeva, který stojí v obýváku.

🏡 Jak bydlí Jiří Procházka? 🏡 Pokud by vás zajímalo, jak bydlí bývalý šampion polo-těžké váhy organizace Rizin a nový...

Posted by MMA Shorties on Tuesday, January 28, 2020

Nádech milovaného Japonska, kde se Procházka stal králem organizace Rizin, podtrhují vystavené katany a orientální sošky, které zápasník sbírá. Z každé země, kterou navštíví, se snaží přivézt hmotnou vzpomínku ve formě tradiční sošky. Nejraději ale sbírá mistrovské pásy.

Zdroj: Instagram J. Procházky, iDnes.cz a Redbull.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také