Naše tipy

24. července 2023 10:00

Komerční sdělení

Parfémy pro ženy: Výběr vůní, které podtrhnou vaši jedinečnou osobnost

Čím se řídíte, když sáhnete po lahvičce parfému? Pokud vezmete v úvahu denní dobu, typ schůzky a povahu vašeho outfitu, jste na dobré cestě ke správnému rozhodnutí. S našim průvodcem zvládnete vybrat vůni, která podtrhne vaši jedinečnou osobnost.

Jak osobnost a příležitost ovlivňují výběr parfému?

Odpověď na tuto otázku je poměrně jednoduchá. Když jste smutná nebo se cítíte špatně, často se to projevuje ve vašem chování nebo oblečení. Také nosíte různé outfity pro různé příležitosti, někdy se soustředíte na šik eleganci a někdy na jednoduchý šmrnc. Jak je to tedy s parfémy? Jsou nedílnou součástí outfitu, a proto by se výběr parfému měl řídit tím, kam jdete, jaká příležitost nás čeká a co chceme tímto způsobem vyjádřit.

Dnes nemusíte sahat jen po jednom parfému. Máte ráda konkrétní vůni a používáte ji stále? Je dost monotónní a samozřejmě ne vždy se bude hodit ke každé příležitosti. To samozřejmě neznamená, že byste měli hned hledat úplně jiné vůně, které se vám nemusí nutně líbit. Jednoduše můžete sáhnout po jedné rodině vůní, které se od sebe budou mírně lišit. Tímto způsobem si můžete vytvořit své vlastní sady.

Vůně pro aktivní ženy

Jste aktivní a všude vás je plno. Neustále v pohybu, nabitá pozitivní energií. Milujete pohodlné a vzdušné oblečení a ráno místo kávy pijete vysokou sklenici vody s citronem, mátou a okurkou. Cítíte vůni větru, který s sebou přináší po běhání v parku, a slunce, které vám na kůži zanechává po venkovní józe. Žijete naplno – váš talíř je vždy zelený a ovoce jíte běžně, ale ne proto, že je zdravé, ale proto, že je milujete. S vaší osobností budou skvěle ladit všechny ovocné a citrusové tóny vůní. Čerstvé pomeranče, limetky, melouny nebo rybíz dokonale podtrhnou vaši radostnou a aktivní povahu. Určitě se budete cítit dobře i se zelenými parfémy. Ucítíte v nich trávu, bambus, lotosový květ nebo okurku.

Vůně pro Femme Fatale

Staňte se s dobře vybranou vůní Femme fatale a nikdo vám neodolá. Svá kouzla rozložíte rovnoměrně a když vejdete do kavárny, nikdo nepochybuje – jste skutečná žena. Váš make-up je vždy pečlivý a přizpůsobený příležitosti a vašemu outfitu? Cokoli si obléknete, vypadá na vás skvostně. Přijde vám to snadné. Spolu s účesem, doplňky a vůní se vaše ženskost snoubí v harmonický celek, který zaujme. Ráda jste výrazní a aktuální. Máte mnoho oblíbených parfémů, které na sebe stříkáte podle příležitosti a nálady. Můžete být dravá – pak určitě zvolte pižmo, ambru, cibetku nebo kastoreum, tedy skutečně zvířecí vonné tóny, díky nimž mužským žilám silněji koluje krev. Také kategorie orientálních parfémů vám pomůže vyjádřit vaši osobnost. Intenzivní vůně koření – skořice, hřebíčku nebo kardamomu a santalového dřeva ladí s vaším smyslným charakterem.

Jakou vůni pro romantičky?

Pokud máte ráda dojemné filmy, ráda sledujete východy a západy slunce a vaši přátelé vám neustále říkají, že chodíte s hlavou v oblacích, pravděpodobně dokonale zapadáte do typu citlivého romantika. Zástupci této osobnosti většinou ocení jemné barvy, vzdušné outfity a světlé balerínky nebo roztomilé vysoké podpatky. Nosí elegantní, ale spíše minimalistické šperky, často zdůrazňující jejich jednoduchý účes a přirozený make-up. Parfémy s květinovými tóny – sladké a velmi ženské – se k takovému obrazu nejlépe hodí. Vůně s nádechem růže, šeříku, konvalinky, jasmínu nebo kosatce jsou zde dokonalé. Můžete si vybrat novou vůni na https://www.hebe.com/cz/parfemy.

Prostřednictvím parfémů můžete snadno vyjádřit svou ženskost a lehkost. Nejlepší volbou budou jistě květinové parfémy, zejména ty s obsahem šeříku, růže, konvalinky nebo kosatců. Každá z těchto květin se hodí k mnoha příležitostem. Nutno také přiznat, že i perfekcionistky mají své vůně. Jako spořádané, elegantní osobnosti si nejvíce cení jednoduché klasiky. Vůně, které se k takové osobnosti hodí, jsou stejné jako ona – dokonale sladěné a dokonalé pro danou situaci, jemné, ale jasné. Sáhnout zde můžete po květinových parfémech.

Vybrat parfém podle osobnosti není tak těžké, jak by se mohlo zdát. Stačí věnovat pozornost výše uvedeným malým detailům, abyste si mohla užívat vůně, které vám budou dokonale slušet.

Sdílejte článek

Přečtěte si také