Bydlení

19. února 2024 12:20

David Laštovka

Bydlení herce Petra Baťka: Nejraději má ložnici, nelíbí se mu barevné stěny

Herec Petr Batěk (51) pochází z Plzně, ale práce ho zavedla do hlavního města. Na život v Praze si zvykl a už by neměnil. Se svou nynější partnerkou Marcelou, s níž má rok a půl starou dceru Bellu, žije v pronajatém bytě s krásným výhledem na centrum. Podívejte se, jak to u nich doma vypadá.

Herec Petr Batěk se svou partnerkou Marcelou žije v novém, moderně vybaveném bytě 3+kk s terasou. Redakci webu Prima Ženy nechal do svého bytu nahlédnout. Když se seznámil se svou nynější partnerkou Marcelou a narodila se jim dcera Bella, řešili otázku bydlení. Nakonec se rozhodli, že si v Praze pronajmou byt v luxusní novostavbě.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Praha je druhým nejdražším městem k bydlení na světě

Bytu vládne bílá barva

Byt o rozloze zhruba osmdesát metrů čtverečních si pronajali v říjnu loňského roku a oslavili tu první společné Vánoce. „Základní vybavení tady už bylo, byt byl skoro komplexně vybavený, takže jsme přidali pár svých věcí a nechali všechno tak, jak to bylo, včetně bílé výmalby. Oba máme rádi bílou, nejsme zastánci barevných stěn, takže nám to takhle vyhovuje. Jen jsme byt trochu doladili k obrazu svému, hlavně přidali dětské detaily. Na stylu bydlení se bez problémů shodneme. Máme podobný vkus,“ popsal byt Petr Batěk při natáčení pro web Prima Ženy.

Ostatně, že má Petr Batěk rád bílou, jsme už psali na našem webu, když jsme ukazovali jeho bydlení v garsonce.

Výhled na na Prahu

Z obývacího pokoje, který je propojen s kuchyní, vedou dveře na velkou terasu, z níž je krásný výhled na celou Prahu z výšky. „Když je dobrá viditelnost, vstáváme a kocháme se pohledem na centrum Prahy,“ přiblížil Petr Batěk pro Prima Ženy.

Podívejte se na video, jak Petr Batěk s rodinou bydlí:

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Z role Pavla Baťka mrazí. Jako manipulátor a bulvární novinář je excelentní

Ložnice je top místností

Nejoblíbenějším místem v bytě je pro oba ložnice. Petr ji využívá i jako hudební zkušebnu, jelikož se ve volném čase věnuje hudbě. Doma má několik kytar. „Když hraju na kytaru, tak hraju v ložnici,“ svěřil se. Jeho partnerka Marcela tráví nejvíce času v obýváku výukou online angličtiny, takže je to i její pracovna. „Ale ložnici mám z celého bytu nejraději, ráda tam bývám aspoň chvíli sama,“ prozradila.

„Práce mám hodně mimo domov, chodím se sem schovat, uvolnit a odpočinout si, prostě být doma,“ uzavřel Petr Batěk, který se netají tím, že v hlavním městě se mu žije skvěle.

Zdroje: zeny.iprima.czcnn.iprima.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také