DREAM TEAM - Mistři dílny

4. února 2022 13:15

Pořiďte si mistrovskou hřebíčenku, která nesmí chybět žádnému kutilovi

Každou chvíli doma něco vyrábíte a pořád hledáte tu kladívko, tu metr nebo šroubovák? Vaše potíže vyřeší praktická hřebíčenka s logem reality show DREAM TEAM – Mistři dílny, která unese až čtyři kila nářadí.

Nová unikátní reality show světového formátu DREAM TEAM – Mistři dílny představila šest žen a šest mužů, kteří se v osmidílné show rozdělí do dvou týmů, aby vyrobili něco, nad čím se bude tajit dech. A také nás utvrdili v tom, že mají opravdu zlaté české ručičky.

Soutěžící jsou vášnivými kutily, kteří jsou v dílnách jako doma. A jako správní kutilové musí mít přehled o tom, kde se jejich nářadí, vrtačky či hmoždinky nacházejí. To však není nejlehčí úkol, a proto vám představujeme unikátní hřebíčenku, která každému kutilovi zajistí, aby měl všechno podstatné při ruce.

Mistrovskou hřebíčenku ocení všichni kutilové, kteří chtějí mít ve svých věcech pořádek. Multifunkční kapsa na nářadí je praktickým doplňkem pro pracovní montérkové kalhoty či kraťasy. Textilní hřebíčenka je dvoukapsová s opaskem o maximální hmotnosti 4 kg, takže dokáže unést všechno nářadí, které v daný moment každý šikovný kutil potřebuje.

Navíc hřebíčenku na jejím povrchu zdobí krásné logo vašeho oblíbeného pořadu DREAM TEAM – Mistři dílny. Takže neváhejte a objednejte si svého nového pomocníka již za 499 Kč. Věříme, že pro hřebíčenku najdete mnoho způsobů využití. Koupíte na webu partnera pořadu Canis Safety

Sdílejte článek

Přečtěte si také