Bydlení slavných

11. dubna 2023 12:00

redakce Prima Living

Yemi A. D. pronajímá luxusní bydlení v Troji. Za byt zaplatíte 83 tisíc měsíčně

Úspěšný kreativní producent a choreograf Yemi A. D. (41) nabízí k pronájmu svůj jedinečný byt 3+1 se dvěma terasami v pražské Troji. Jestli máte zájem o bydlení v krásné lokalitě, připravte si na měsíční nájemné 70 tisíc korun + 13 tisíc na poplatky. Jak luxusní byt vypadá?

Charismatický umělec Yemi A. D., který se prosadil i v zahraničí, se stěhuje do New Yorku, a proto se rozhodl, že svůj pražský byt pronajme. Částka za pronájem však není pro každého – podle extra.cz se Yemiho byt nabízí za 70 000 Kč měsíčně bez poplatků, které jsou 13 000 Kč.

Prostorný byt se dvěma terasami

Prostorný a světlý byt 3+1 o rozloze 220 metrů čtverečních se dvěma terasami o celkové výměře 40 metrů čtverečních se nachází v bývalé Diplomatické čtvrti v Troji mezi ulicemi Trojská, Na Kazance a Sádky. Jedná se o vyhledávanou pražskou lokalitu v blízkosti Trojského zámku a Pražské ZOO, kousek přes řeku je Stromovka.

Dominantou prostorného bytu je obývací prostor s funkčním krbem a jídelnou. Z obývacího pokoje je výstup na obě terasy. V bytě je dále pokoj, který může sloužit například jako pracovna, ložnice s šatnou se skříněmi, samostatná kuchyň se spižírnou, technická místnost, předsíň, koupelna s vanou a dvě toalety. K bytu patří také jedno garážové stání, za příplatek je možné i druhé. Byt je vytápěný plynovým kotlem.

„Nabízím svůj byt v Troji k pronájmu, jelikož mám před sebou rok cestování a nový byt v NYC, který se na chvíli stane mým domovem. Rád bych našel někoho, kdo bude mít k tomuhle krásnému místu podobný vztah jako já. Je to prostorný, slunečný a energií nabitý byt vybavený nábytkem z Bali,“ píše Yemi na svém Facebooku:

I offer my apartment in Troja for subletting, as I have a year of traveling ahead of me and a new apartment in NYC,...

Posted by Yemi A.D. on Saturday, April 1, 2023

Byt je luxusně vybavený

Atypické zařízení bytu popisuje Yemi jako mix přírodních elementů a moderních technologií. Inspiraci hledal během svých cest po světě. „Nábytek jsme nakoupili na Bali a nechali si ho kontejnerem přepravit. Doplňky většinou pocházejí z Afriky, Indonésie nebo arabských zemí,“ uvedl pro deník.cz. V bytě nechybějí ani rostliny. „Zahradničení mě začalo bavit, když jsem žil v Los Angeles v domě se zahradou. A proto jsou terasy bytu zaplněné spoustou plodin. Pěstuji tu jahody, rajčata, maliny, angrešt i hydroponickou vrbu,“ svěřil se Yemi A.D.

Yemi se chytá do vesmíru

Yemi v poslední době zaujal i tím, že byl vybrán jako člen posádky soukromé mise dearMoon a jako zástupce Česka se vypraví na šestidenní cestu do vesmíru. „Cítím pokoru, jsem vděčný za tuto bezprecedentní příležitost reprezentovat svou zemi, svůj lid, svou rodinu a všechny kreativní snílky po celém světě na první civilní cestě na Měsíc v dějinách lidstva!“ uvedl na Instagramu:

Zdroje: cs.wikipedia.orgdenik.czextra.cz, sociální sítě Yemiho A.D

Sdílejte článek

Přečtěte si také