Bydlení slavných

7. června 2022 21:11

redakce Prima Living

Amber Heard si během soudu pronajala mimořádně luxusní dům s osmi ložnicemi

Emoce Amber Heard u soudu

Herečka, která právě dluží velké peníze svému exmanželovi, zřejmě bydlela během soudní pře v luxusní vile. Dům je rozhodně mnohem honosnější než její trvalé obydlí nedaleko Mohavské pouště v Kalifornii.

Něco přes osm milionů dolarů odškodného pro bývalého manžela Johnyho Deppa? To si v žádném případě nemůže dovolit, tvrdí o své klientce Amber Heard její právníčka. Herečka před několika dny prohrála soudní při, v níž ji herec žaloval pro pomluvu ve věci domácího násilí.

Proto je trochu překvapivé, že během soudu několik týdnů bydlela se svými nejbližšími v domě za více než půl milionu korun měsíčně – k dispozici v něm je mimo jiné osm ložnic, prostorná kuchyně, jídelna, domácí kino, bar, nádherné velké schodiště a soukromé wellness. Venku nechybí tenisový kurt či zákoutí pro grilování.

Celkově má herečka zaplatit Deppovi přes deset milionů dolarů, dva ovšem má naopak zaplatit on jí. Ve výsledku mu tak Amber Heard dluží 8,35 milionů dolarů, přičemž její právní zástupkyně Elaine Bredhoft oznámila, že takovou sumu si herečka absolutně nemůže dovolit zaplatit.

Sídlo ve městě McLean severovýchodně od Washingtonu ve státě Virginia s plochou kolem tisíce metrů čtverečních Amber Heard obývala během soudu, který probíhal ve virginském Fairfax County Court od 11. dubna do 1. června letošního roku. K budově soudu to herečka měla pětadvacet minut jízdy autem.

Vila, nebo spíše malý zámeček, zaujme například velkolepým schodištěm, dvoupatrovou vstupní halou a celkově luxusním pojetím. Stylově jde o úplně jiné bydlení než dům na kraji pouště, který si Amber Heard nedávno pořídila k trvalému bydlení v Kalifornii. Ostatně v nabídce realitní kanceláře se o virginské nemovitosti psalo jako o splněném snu.

Ačkoli soud začal už v dubnu, herečka si dům zřejmě pronajala až v květnu. Svědci v něm mimo jiné viděli hereččinu sestru Whitney a dceru Oomagh Paige, kterou loni přivedla na svět náhradní matka. Na pozemku byli vidět i hereččini bodyguardi.

Podle právničky se herečka vůči verdiktu hodlá odvolat.

Zdroj: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10886559/Amber-Heard-stayed-22-000-month-Virginia-mansion-defamation-battle-Johnny-Depp.html; Profimedia.cz


Přečtěte si také