Bydlení slavných

3. června 2022 08:41

redakce Prima Living

Dům, kde se vzpamatovává Amber Heard. Koupila si bydlení na kraji pouště

Herečka Amber Heard před několika dny prohrála soud s exmanželem Johnnym Deppem, kterého vinila mimo jiné z domácího násilí. Sílu nabírá ve svém domě na kraji poněkud drsně vypadající pouště.

Během soudní pře mezi bývalými manželi vyšlo najevo, že herečka momentálně žije v tomto krásném domě v kalifornském okrsku Yucca Valley hned vedle slavného národního parku Joshua Tree a nedaleko Mohavské pouště.

Manželství s Deppem trvalo jen patnáct měsíců, rozvedli se v roce 2017. Na konci roku 2018 napsala Amber Heard komentář pro list The Washington Post, v němž uvedla, že v manželství zažívala domácí násilí. V textu Johnnyho Deppa sice nejmenovala, ale bylo jasné, že jde o něj – herec se rozhodl soudit a nyní vyhrál, Amber mu musí zaplatit tučné odškodné.

Amber Heard si dům koupila už v roce 2019 za 570 000 dolarů, což je na poměry celebrit poměrně levné bydlení. Dům má obytnou plochu 230 metrů čtverečních, jsou v něm mimo jiné tři ložnice a tři koupelny. K nemovitosti patří 5,96 akrů půdy, garáž pro tři auta a romantický dřevěný most vedoucí k altánku na svahu.

Pozor na horko

Postaven byl v roce 2015, herečka se sem nastěhovala zřejmě až letos, a to i svou dcerou. Musí počítat s pořádným horkem, protože tu v létě běžně je přes 35 stupňů ve stínu. Dům má proto silné zdi a izolační hliníková okna.

Blízký známý slavné herečky říká, že „Amber miluje čas strávený v poušti. Je to jediné místo, kde se může schovat před světem. Navíc je v kontaktu s tamní uměleckou komunitou, a tak je to pro ni skutečný útěk“.

Vztah s Deppem by se nejdříve dal označit za oboustranně toxický, i herečka přiznala, že se vůči expartnerovi dopouštěla násilí. Herečka, která už před dvanácti lety oznámila, že je bisexuální, byla navíc Deppovi během jejich vztahu nevěrná.

Po rozvodu s Johnnym Deppem Heard chodila rok s majitelem Tesly Elonem Muskem, a to až do začátku roku 2018. Později měla vztah s herečkou a kameramankou Biancou Butti, s níž byla od ledna 2020 do prosince 2021.

Amber Heard, která se v poslední době objevila například ve filmu Aquaman, má roční dceru, kterou jí loni porodila náhradní matka – zde na fotce z nového domu, v pozadí lávka k altánku.

Zdroj: https://nypost.com/2022/05/31/inside-amber-heards-570k-escape-home-in-the-middle-of-the-desert/; Profimedia; https://cs.wikipedia.org/wiki/Amber_Heardov%C3%A1


Přečtěte si také