Bydlení Jitky Boho: Nábytek v neutrálních barvách, barevné doplňky a boho koupelna

Jitka Boho – Living 1

Není to tak dlouho, co si Jitka Boho (32) s partnerem Tomášem Hřebíkem (44) zrekonstruovali interiér svého domova na okraji Prahy. Aktuálně si tak partneři, jejich společný syn Tadeáš (1) a dcera Rosalie (8) z modelčina předchozího manželství užívají život v bytě, na jehož zvelebení si dala Jitka Boho velmi záležet.

„Mám ráda, když je z bytu nebo domu cítit, že se tam bydlí. Nemám ráda, když to je jen na oko, a člověk se tam ve skutečnosti necítí dobře,“ ozřejmila Jitka Boho pro web Prima Living svůj názor na bydlení. A ten se jednoznačně promítl i do volby designu interiéru toho současného.

Přečtěte si také: Byla to fuška, ale šla bych do toho znovu. Jitka Boho promluvila o druhém porodu

„Nejsem zastáncem minimalismu. Taky nejsem zastáncem drahých materiálů, které na oko vypadají luxusně. To nemám moc ráda. Raději využívám přírodní materiály, jakými jsou dřevo, kov a jejich kombinaci,“ svěřila se korunovaná nejkrásnější žena České republiky roku 2010 společně s tím, že se nerada zbavuje nábytku a věcí, které stále slouží. „Jsem ráda, když se využije něco, co už člověk měl. Je tady tudíž spousta kousků i levnějších, které jsem měla v předchozích bytech. Jsem ráda, že se to dá zkombinovat,“ pochvaluje si někdejší modelka, která se v průběhu let v showbyznysu dala na pěveckou dráhu.

Jitka Boho je polštářová

Příkladem toho, co si zpěvačka přinesla z dřívějšího bydlení a dobrou službu to dělá i v tom současném, jsou polštářky na rozlehlé sedačce v obývacím pokoji. „Některé přinesla designérka, některé jsem měla z předchozích bytů. Je pravda, že jsem taková polštářová. Často koukám na povlaky, kterými se dají polštáře úplně změnit,“ prozradila svůj tip na drobnou úpravu interiéru Jitka.

„Nábytek včetně sedačky je tu v neutrálních barvách. Člověk může interiér dobře obměnit a oživit právě polštáři,“ je přesvědčená Jitka, která v období Vánoc používá povlaky ladící s vánoční tematikou. Stěny obývacího pokoje nechala Jitka Boho vymalovat příjemnou tlumenou lila barvou. Vybrala ji designérka, kterou Jitka požádala o pomoc s rekonstrukcí bytu. „Byla jsem z toho nadšená, moc se mi to líbilo. Není to úplně bílé, není to šedé. Má to hezký nádech,“ raduje se misska.

Podívejte se i na další část bydlení Jitky Boho:

Co se týče výběru kuchyňského koutu, nechal partner Tomáš Jitce volnou ruku, a tak si zvolila bíločernou kombinaci. V převažující bílé barvě jsou všechny kuchyňské skříňky, v černé je pak pracovní deska, dřez, digestoř a madla bílých skříněk. „Přišla mi asi nejuniverzálnější. Někdy je tedy i nejméně praktická. Dělala jsem anketu, jestli by mi lidi doporučili černou pracovní desku, nebo ne a vyšlo to padesát na padesát. Řekla jsem si, že tím pádem je to jedno a jdu do toho,“ usmívá se dvojnásobná maminka.

Koupelna je velkou chloubou

Skutečnou chloubou v bytě je ovšem pro drobnou brunetku koupelna. „Ta si myslím, je v boho stylu. Líbí se mi, že má okna a je v ní hodně světla. Předtím jsem v žádné koupelně neměla přírodní světlo, což mi trochu vadilo. To je na té koupelně nejlepší. Taky v ní mám hodně květin. S nimi má koupelna úplně jiný nádech a je v ní cítit život,“ prozradila Jitka, která má květiny a rostliny rozmístěné nejen v koupelně ale po celém nedávno zrekonstruovaném bytě, který si ostatně můžete sami podrobně prohlédnout v našich videích.


Přečtěte si také