Bydlení

2. října 2023 10:43

Josef Šťastna

Bydlení Karla Gotta si prohlédne veřejnost. Vdova Ivana otevře vilu na Bertramce všem

Ivana Gottová dala fanouškům svého muže další krásný dárek

Ivana Gottová (47), která se proslavila jako manželka skvělého zpěváka Karla Gotta (†80), si připravila hezkou zprávu pro všechny fanoušky svého zesnulého muže. Nechá pro fanoušky otevřít vilu na Bertramce, kde legendární zpěvák žil a tvořil.

Ivana a její dvě dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie po společné rodinné úvaze došly k rozhodnutí, že vilu na Bertramce ke svému životu už nepotřebují a budou se stěhovat pryč. Ivana Gottová pak prostřednictvím deníku Blesk oznámila, že z rodinného sídla nechá vybudovat muzeum, které ponese název Villa Gott.

„Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a čtvrtého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974 až 2019,“ prozradila Ivana s tím, že by její rozhodnutí Karel určitě přivítal s nadšením.

„Věříme, že Villa Gott se stane místem pro vás, kteří jste ho milovali a nezapomněli na něj,“ dodala vdova s tím, že o dalších krocích bude veřejnost průběžně informovat. Předpokládá se, že vila by se měla otevřít přesně za rok, kdy od úmrtí českého zpěváka uplyne 5 let.

Kde bude Ivana Gottová a její dcery v budoucnu bydlet? To vdova ještě neoznámila. Vila na Bertramce nyní projde drobnými stavebními úpravami, aby za rok mohla přivítat první zvědavé návštěvníky. Podle Blesku Ivana Gottová řadu osobních věcí z domu odveze, ale ve vile určitě zůstanou ceny TýTý či sošky Slavíků.

Zdroj: Blesk, Profimedia.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také