Bydlení slavných

11. září 2023 08:33

redakce Prima Living

Choreograf Yemi A.D. ukázal luxusní byt v New Yorku. Nejlepší výhled, chválí fanoušek

Choreograf Yemi o startu vesmírné lodi Starship

Choreograf Yemi A.D. (41) se letos na jaře odstěhoval do New Yorku. Jen co si nové bydlení zařídil, chystá se zase jinam – tentokrát do Asie. Bude tam celý prosinec a leden, proto svůj luxusní byt s údajně nejlepším výhledem na New York City nabízí ke krátkodobému pronájmu.

Úspěšný umělec se na chvíli nezastaví. V zimě chce vyrazit do Asie, proto nafotil svůj luxusní byt a nabídl ho na svých sociálních sítích k pronájmu. „Chceš na Vánoce a Silvestra do New Yorku? Na prosinec 2023 a leden 2024 se chystám do Asie, a proto svůj newyorský byt v Brooklynu nabízím k podnájmu,“ napsal choreograf k příspěvku.

„K dispozici bude hostovská ložnice s koupelnou, prosvětlený obývací pokoj s výhledem ze 47. patra na Manhattan i Brooklyn, kuchyně, posilovna, co-working space a 24h recepce. Budova, vybavení i nábytek jsou nové,“ dodal popis k bydlení Yemi A.D. Následně jeden z fanoušků v komentářích napsal, že žije v New Yorku, ale lepší výhled, než má byt Yemiho, zde ještě nezažil.

Výhled ale rozhodně není jediné, co byt nabízí. Je prostorný a světlý, nábytek a doplňky jsou vkusné, moderní a interiér není nijak přeplácaný. Jak ostatně i sám umělec uvádí, vše v bytě i samotná budova jsou nové. Kuchyně je spíše skromnější, ale nabízí vše potřebné včetně sporáku, velké lednice či mikrovlnky a myčky. Obyvatelé bytu navíc mohou využívat například posilovnu nebo prostor pro co-working.

Yemi A.D. stále vlastní byt i v srdci Prahy, který před časem nabízel k pronájmu právě kvůli stěhování do New Yorku. I tento byt je velmi moderní a vkusný.

Mohlo by vás zajímat: Chyběla jedna součástka. Expert popsal, co mohlo stát za explozí lodi Starship

Choreograf, který se pyšní nejen mnoha tanečními úspěchy, se navíc chystá na soukromou misi dearMoon. Jako zástupce České republiky se vypraví do vesmíru a tuto cestu podnikne společně s dalšími umělci z celého světa obří kosmickou lodí Starship.

Sdílejte článek

Přečtěte si také