Trendy

24. ledna 2022 07:00

redakce Prima Zoom

DREAM TEAM – Mistři dílny: Vojta Kotek poměří síly s Mužem roku 2008

DREAM TEAM – Mistři dílny (3) - upoutávka

Třetí díl pořadu DREAM TEAM – Mistři dílny přinese nevídané zážitky. Soutěžící dostanou úkol, který jim umožní naplno popustit uzdu své fantazii a předvést svůj manuální um – budou vyrábět lustry. A nad jejich velkolepými výrobky se tentokrát skutečně bude tajit dech. Uvidíte v pondělí 24. ledna ve 20:15 na Primě!

Ten, kdo se dívá pozorně, už určitě zaregistroval vysokého svalnatého bruneta s vizáží popové hvězdy. Jde o Míru Jecha. Ne náhodou se stal v roce 2008 Mužem roku. Od té doby už sice uplynula pěkná řádka let, ale Míra o sebe nepřestal dbát. Jeho silné a udržované tělo neuniklo ani pozornosti Vojty Kotka, který soutěž uvádí. Poměří si s ním sílu svých paží. Jak lze tušit, Vojta z toho nevyjde vítězně. Mrzet ho to ale rozhodně nemusí, má jiné kvality. Mimo jiné smysl pro humor…

Jak tohle špičkování vypadalo? Podívejte se na video:

Testosteronový Míra zrovna obrábí kousky plechu, když se za ním na place objeví Vojta Kotek. Kusy plechu vezme do ruky, která mu pod tíhou materiálu okamžitě klesne, a překvapeně vyhrkne: „To má tak deset kilo, ne?“ Míra mu ale odpoví, že jemu to připadá jako pouhé jedno kilo. Vezme plechy do ruky a provokativně s nimi zlehka zacvičí. Vojta se jen ušklíbne a trvá si na svém: „Je to jasných deset!“ Tady je zjevné, kdo z nich má naposilováno a u koho lze pod tílkem tušit pekáč buchet…

Málokomu manuální práce sluší tak jako Mírovi

Tento 39letý designér, strojař, autokarosář a majitel autopůjčovny má kromě sportu ještě jednu nečekanou vášeň – malování obrazů. Vše ale nebylo vždy sluncem zalité. Míru osud nešetřil. Vyhrál sice titul Muž roku 2008, začal cestovat a vše vypadalo víc než nadějně, ale pak přišla nečekaně nemoc. „Mé plány najednou změnilo jedno mrňavé klíště. Měl jsem ho v noze a po nějakém čase mi najednou ochrnula půlka obličeje a já skončil na pohotovosti. Ochrnutí se šířilo až do levé ruky. Skoro rok jsem nemohl hýbat půlkou obličeje,“ vzpomíná na toto nelehké období Míra.

Ve třetím dílu DREAM TEAMU se již začnou spory i sympatie projevovat naplno. Navíc se tentokrát dostanou soutěžící kvůli nedostatku času pod opravdu velký tlak. Emoce tak budou doslova stříkat. Jeden tým nebude mít nikoho, kdo umí svářet. Jak si s tím poradí? Sledujte v pondělí 24. ledna ve 20:15 na Primě!

Více na www.mistridilny.cz

Sdílejte článek
Štítky Vojtěch Kotek dílna TV Prima Dream Team plech

Přečtěte si také