Míra z DREAM TEAMU – Mistrů dílny opravuje auta a maluje. Chce mít televizní pořad

Míra, DREAM TEAM

Jeho jediná taktika je odvádět takovou práci, za kterou se nemusí stydět. Míra Jech začal tvořit, aby svým blízkým ukázal, co všechno se dá vyrobit. Pracuje s různými materiály a dílna je jeho druhý domov.

Užívám si všechny manuální práce, a tak mi bylo jasné, že by mě tahle soutěž ohromně bavila,“ vysvětluje Míra, proč se přihlásil do Mistrů dílny. Svoji účast bere jako velkou výzvu. Šikovný designér, strojař a autokarosář v jedné osobě rád pracuje s kovem, dřevem i hliníkem a nebojí se žádné disciplíny, které ho v pořadu čekají.

V dílně se umí rozčílit

Když začal tvořit, získal si pro manuální práci celou rodinu, takže pracovat v týmu mu jde. „Člověk musí být kritický sám k sobě. Myslím, že to jinak nejde. Každý má nějaký svůj nápad. A já jsem se rozhodl, že dám každému prostor,“ říká o týmové práci v pořadu, ale zároveň dodává: „Mám pocit, že čím jsem starší, tím jsem klidnější. Taky jsem schopen větší spolupráce. Bývával jsem soutěživější. Dneska už jsem takový kolektivní hráč. Dříve jsem se dokázal při práci v dílně vytočit až tak, že jsem byl sprostý.“

Ve volném čase podniká mnoho aktivit. Pracuje v dílně, ale rád a často sportuje, cestuje a také maluje obrazy!

Na co by využil výhru?

Jako další soutěžící i on by finance investoval do vybavení svojí dílny. Část výhry by ale také věnoval na charitu.

Sdílejte článek
Štítky dílna Dream Team