Dům snů Kim Kardashian má výhled na oceán i soukromou pláž. Koupila ho výhodně

Kim Kardashian (42), známá americká podnikatelka, modelka, televizní celebrita a jedna z nejsledovanějších influencerek, loni v září koupila luxusní sídlo ve středomořském stylu. Vilu nechala zrekonstruovat a nyní se do ní nastěhovala. Podívejte se, jak dům jejích snů vypadá a kolik stál.

Kim Kardashian je z nového domu, který vyšel na 70,45 milionů dolarů, což je v přepočtu více než jeden a půl miliardy korun, nadšená. I když je jednou z nejbohatších žen světa, ani pro ni není takový dům samozřejmostí. „Koupila jsem si dům v Malibu, byl to vždycky můj sen. Je to jen jeden z těch momentů, kdy nemůžu uvěřit, že jsem dosáhla cíle, o kterém jsem si opravdu nemyslela, že je realistický,“ řekla Kim v jednom dílu televizní show Keeping Up with the Kardashians, která mapuje život slavné rodiny.

Magický výhled na oceán

Nově zrekonstruovaný patrový dům o rozloze okolo 690 metrů čtverečních stojí na pozemku velkém zhruba 12 tisíc metrů čtverečních se spoustou svěží zeleně a vzrostlými stromy a keři, které jsou zárukou soukromí. Z domu jsou pohádkové panoramatické výhledy na Tichý oceán, zvláště magické při západu slunce. Samozřejmostí je vlastní příjezdová cesta a soukromá cesta na soukromou pláž. Dům má také garáž pro tři auta a dostatek místa pro parkování hostů.

Jak plážový dům vypadá

Honosně vybavený interiér celého sídla dýchá sluncem, převládají v něm naturální barvy a materiály inspirované atmosférou jižní Kalifornie.

  • Hlavní patro nabízí velký obývací pokoj spojený s velkou kuchyní a jídelním koutem, ze které se dá posuvnými skleněnými dveřmi od podlahy až ke stropu vejít na terasu.
  • Velké apartmá se dvěma samostatnými ložnicemi s vlastním vchodem z vnitřního dvora se nachází v patře. Je odtud nádherný výhled na oceán.
  • Třetí ložnice s vlastní koupelnou se soukromým vchodem zahrnuje kuchyň, vanu podobnou vířivce a velkou šatnu.
  • Čtvrtá místnost, také s výhledem na oceán, může být využita jako televizní místnost, kancelář, tělocvična nebo další ložnice.

Jelikož je Kim Kardashian milovnicí pohybu, nemůže v jejím domě na pláži chybět dokonale vybavená domácí posilovna, venkovní tenisové kurty, velký bazén a wellness.

Výhodná koupě

Ohromující plážový dům kdysi vlastnili supermodelka Cindy Crawford a její manžel Rande Gerber, kteří jej v roce 2018 prodali za 45 milionů dolarů (asi 990 milionů korun) finančníkovi Adamu Weissovi. Ten vilu loni na jaře nabízel k prodeji za až neuvěřitelných 99,5 milionů dolarů (asi 2 miliardy a 200 milionů korun). Později šel s cenou dolů na 90 milionů, ale nakonec přijal nabídku Kim Kardashian ve výši 70,45 milionů dolarů. Byla to podle New York Post jedna z nejdražších akvizic nemovitostí v historii Malibu a čtvrtá nejvyšší cena za dům v celém státě Kalifornie za rok 2022.

Zdroje: Profimedia.cz, pagesix.com, nypost.com, architecturaldigest.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také