Jennifer Lopez a Ben Affleck konečně našli dům snů. Má vlastní kino a dvanáct ložnic

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (54) a herec Ben Affleck (50) konečně našli dům, který odpovídá jejich představám o dokonalém bydlení. Hollywoodský manželský pár za luxusní sídlo v Beverly Hills zaplatil přes 60 milionů dolarů, což je více než 1,3 miliardy korun. Podívejte se, jak hvězdné bydlení vypadá.

Když se loni Ben Affleck a Jennifer Lopez tajně vzali, rozhodl se herec prodat svou luxusní nemovitost v losangeleské čtvrti Pacific Palisades a začali si s manželkou hledat něco ještě lepšího. A podařilo se.

Nedávno se manželé nastěhovali do sídla ve svažitém terénu ikonické čtvrti Beverly Hills, kterému se říká Wallingford Estate. Areál se rozkládá na pozemku velkém zhruba dva hektary v uzavřené komunitě. Bezpečí a diskrétnost zajišťují vlastní příjezdové brány. Nechybí garáž, kam se vejde až 12 aut a dalších 80 může parkovat mimo ni.

12 ložnic i domácí kino

V luxusně vybaveném domě je 12 ložnic (proslýchá se, že mezi ložnicemi je také jedna opatřena třemi kombinovanými zámky, která je určena pro plnění manželských povinností) a 24 koupelen. K vybavení sídla Bena Afflecka a Jennifer Lopez patří kadeřnický, nehtový a masážní salon, sauna, domácí kino, vinný sklípek nebo pánský whisky salonek.

Sportovní areál

V areálu Wallingford Estate je krytý sportovní areál s tenisovým kurtem, hřištěm na basketbal či boxerským ringem a posilovnou. Samozřejmostí je pak v Kalifornii nezbytný obrovský bazén a rozlehlé travnaté okolí, které je ideální pro další sportovní aktivity.

Na pozemku je také penthouse pro hosty o rozloze 465 metrů čtverečních, dále dům pro správce a pro ochranku se dvěma ložnicemi.

Ušetřili 330 milionů korun

Nemovitost byla k mání již před pěti lety za závratných 135 milionů dolarů. Majitel postupně snížil cenu na 75 milionů dolarů, ale herecké duo dům nakonec pořídilo za necelých 61 milionů dolarů v hotovosti, což je zhruba 1,3 miliardy korun. A to ještě při vyjednávání přes 330 milionů ušetřili!

Zdroje: nypost.com, Profimedia.cz

Ben Affleck a Jennifer Lopez se vzali v roce 2022:

Sdílejte článek

Přečtěte si také