Bydlení slavných

4. listopadu 2022 07:07

redakce Prima Living

Eva Burešová a Přemek Forejt popsali, jak si užívají nové bydlení na vesnici

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (29) v létě přivedla na svět svého druhého syna a také s partnerem Přemkem Forejtem (35) opustili Prahu, protože si pořídili dům se zahradou na venkově nedaleko Benešova. Jak si nové bydlení i vesnický život užívají?

Když se oblíbená herečka Eva Burešová  a její partner, dlouhovlasý kuchař Přemek Forejt rozhodli, že rozšíří rodinu, zároveň začali uvažovat o možnosti, že vymění Prahu za venkov a pořídí si nový domov. Zamilovaná dvojice si vyhlédla dům s rozsáhlou zahradou a jezírkem ve středočeské vesnici nedaleko Benešova. Dosud bydleli ve střídmě zařízeném pražském bytě, který byl ale plný květin, protože Eva má ráda přírodu.

„Na rodinný dům se těšíme velmi. Byl to vždy náš velký sen, a tak jsme rádi, že se nám podařilo najít takové místo, kde se cítí krásně každý člen naší rodiny. Jakmile jsme narazili na tento, měli jsme jasno. Zároveň je to nádherná vesnice, kde už teď žije pár našich přátel a na ty nové se těším. To místo je opravdu kouzelné. Hlavně díky původní majitelce, která se stala i se svou rodinou naší dobrou kamarádkou. Celé nás to okouzlilo se vším všudy. Potkali jsme správné lidi ve správný čas,"  vylíčila sympatická herečka pro náš web Prima Living ještě v době, kdy stěhování do nového bydliště teprve začínalo nabírat na obrátkách.

Těhotenství i stěhování zvládla Eva bravurně

Letos v létě opustili Prahu a zakotvili na vesnici. Eva musela skloubit těhotenství a stěhování. Jak uvádí web Prima Ženy, oboje zvládla nakonec s lehkostí a nadhledem. V současné době už mají svůj vysněný domeček zařízený a paní domu dokázala vykouzlit útulný domov, který jejich pětičlenná rodina naplnila láskou.

Cítí se tu skvěle nejmladší syn Tristan William Forejt, který přišel na svět letos v srpnu, stejně jako starší Nathaniel, kterého má herečka z předchozího vztahu s muzikantem Michaelem Krásným. Přemek Forejt se zase příležitostně stará o svou dceru Stellu.

Rodina si na život na vsi rychle zvykla

Život na vsi se od hektického shonu v hlavním městě hodně odlišuje, ale odvážného kroku oblíbená herečka rozhodně nelituje. Rodina se rychle přizpůsobila změně životního tempa. A protože se Eva Burešová netají tím, že miluje přírodu, tak není divu, že velikou radost jí dělá překrásná zahrada kolem domu.

Herečka a zpěvačka na svém instagramovém profilu fanouškům ukázala, jak její rodina v novém domově prožívala první velkou, konkrétně magickou halloweenskou oslavu. Přesně proto jsme chtěli dům s velkou zahradou, kde je každý vítán, pochvaluje si Eva Burešová nové bydlení na vsi.

Zdroj: zeny.iprima.cz a sociální sítě Evy Burešové

Sdílejte článek

Přečtěte si také