Bydlení slavných

16. června 2022 11:16

redakce Prima Living

Už se cítíme jako doma, jezdíme sem na kafíčko, říká Eva Burešová o novém domě

Herečka a zpěvačka Eva Burešová se chystá na stěhování na venkov, i když to bude ještě nějaký čas trvat. Ale už teď si užívá pohody na vesnici, která ji i jejího partnera okouzlila.

Eva Burešová si nedávno s přítelem Přemkem Forejtem pořídila dům ve středních Čechách, na jihovýchod od Prahy. Bydlet tam ještě nebudou, dům je potřeba upravit, ale už teď si to tam spolu s Eviným synem Nathanielem dokážou užívat, jak herečka a zpěvačka ostatně ukázala na svém Instagramu.

"Na rodinný dům se těšíme velmi. Byl to vždy náš velký sen a tak jsme rádi, že se nám podařilo najít takové místo, kde se cítí krásně každý člen naší rodiny. Zároveň je to nádherná vesnice, kde už teď žije pár našich přátel a na ty nové se těšíme," popsala Eva Burešová redakci webu Prima Living.

Dvojice už se seznámila s některými sousedy a jejich dětmi a podle Evy Burešové se tam díky nim už teď cítí jako doma. "Jezdíme tam velmi často i jen tak na kafíčko. To místo je totiž opravdu kouzelné. Hlavně díky původní majitelce, která se stala i se svou rodinou naší dobrou kamarádkou," vylíčila herečka.

To nejdůležitější máme za sebou

Podle ní ještě potrvá dlouho, než bude možné z domu prezentovat něco více, protože je zatím prázdný a "v procesu".

"Kdy budeme bydlet na sto procent, je zatím ve hvězdách, ale to nejdůležitější máme za sebou," míní. Jak Eva Burešová popsala, když sháněli bydlení, koukali se na domy v nabídce poměrně dlouho. "Ale jakmile jsme narazili na tento, měli jsme jasno. Celé nás to okouzlilo se vším všudy. Potkali jsme správné lidi ve správný čas," uvedla ještě pro web Prima Living.

Dosud Eva Burešová s Přemkem Forejtem bydlí v Praze, ve střídmě zařízeném bytě, který je plný květin. Pár čeká prvního společného potomka, který by se měl narodit na konci léta. Z předchozího vztahu má Přemek Forejt dceru Stellu, Eva syna Nathaniela, jehož otcem je muzikant  Michael Krásný.

Rodačka z Hlučína hrála mimo jiné v seriálech Slunečná a ZOO, vidět jste ji mohli také jako Perditu v Zimní pohádce na Letních shakespearovských slavnostech. Představila se také v televizní soutěži Česko Slovensko má talent 2011 - na konkurzu předvedla píseň Listen od Beyoncé a dostala se do finále. Později mohla svůj talent předvést například v muzikálech Sibyla – královna ze Sáby, Dracula či Čas růží.

Zdroj: autorský text, Prima Ženy, wikipedie


Přečtěte si také