Bydlení

2. ledna 2024 09:58

Josef Šťastna

Gottová si našla luxusní náhradu za Bertramku. Za nové bydlení dala skoro 70 milionů

Ivana Gottová (47) už v roce 2023 oznámila, že legendární vilu na Bertramce hodlá zpřístupnit veřejnosti a udělat z ní muzeum Karla Gotta. Nyní už našla nové bydlení a plánuje stěhování. Na nový domov upozornil jako první magazín Rytmus života.

Ve druhé polovině letošního roku by se vila na Bertramce měla začít měnit na muzeum slavného zpěváka. Ivana Gottová a její dvě dcery Charlotte EllaNelly Sofie se z vily odstěhují.

„Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a čtvrtého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974 až 2019,“ prozradila Ivana deníku Blesk s tím, že její rozhodnutí by Karel Gott určitě přijal s nadšením.

Podle magazínu Rytmus života začala Ivana Gottová intenzivně řešit nové bydlení. Novým domovem pro Ivanu Gottovou a její dcery by měla být rezidence v pražské oblasti Císařka. Web eXtra.cz upozornil, že vdova po věhlasném zpěvákovi kupní smlouvu podepsala jako jednatelka společnosti Karel Gott Agency s.r.o. Za nový domov měla zaplatit 68 milionů korun.

Podívejte se na ukázky z filmu Karel:

Zdroj: Rytmus života, Blesk, eXtra.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také