Bydlení slavných

22. srpna 2023 06:00

redakce Prima Living

Herečka Lucie Benešová staví Benešku. Roubenka v Jizerských horách roste neuvěřitelně rychle

Herečka Lucie Benešová (49) s manželem Tomášem Matonohou (52) a rodinou si před lety pořídili chalupu v Jizerských horách a vlastními silami ji zrekonstruovali. O kus dál si pak koupili další pozemek, kde už nyní stojí poloroubenka Beneška. Celý proces, jak vznikala, herečka sdílí na svých sociálních sítích a Beneška už má mnoho fanoušků i z řad známých osobností.

„Tímhle ofiko zahajuji stavbu roubené části poloroubenky Benešky v Jizerkách,“ napsala Lucie Benešová, kterou můžete znát například ze seriálů Slunečná či Vinaři, před 14 týdny na svůj Instagram. Od té doby už mělo vše rychlý spád, a přestože mezitím herečka stihla i spoustu pracovních povinností a pár dovolených, nyní už Beneška z dálky vypadá jako hotová. V jaké je stavba fázi?

Mohlo by vás zajímat: Benešová si ze Slunečné vzala věc, kterou divák neviděl. Teď ji má na chalupě

„Vylili jsme betonem podlahy a jdeme na to! Teď začíná konečně i pro mě realizace, jak se patří, a to mi věřte, že to rozjedu. Jo a hlavně, že už máme telku,“ napsala Lucie Benešová k videu na Instagramu, které zveřejnila před několika dny a tančí na něm v sednici roubenky.

S každým detailem si herečka dává záležet, proto nemálo času a jistě i peněz investovala například do výběru dřeva či obkladových kamenů. „Hrozně dlouho jsem vybírala obkladový kámen, který by působil dojmem, že je zeď celokamenná, ne jen obložená!“ svěřila se fanouškům na Instagramu, mezi které patří třeba i její herecké kolegyně Tereza Brodská a Adéla Gondíková. „Proč nemá ještě Beneška svůj instagramový účet?“ zeptala se Gondíková v komentářích a je možné, že se ho třeba v budoucnu opravdu dočkáme. Přece jen je vidět, že Lucie Benešová svou roubenkou žije a užívá si každý okamžik strávený plánovaním, vybíráním i samotnou prací na stavbě.

Brzy nejspíš uvidíme největší boom Lucčiny kreativity, a to při zvelebování interiéru. Jak mnoho sledujících oceňuje, původní chaloupka i nová Beneška se do krajiny krásně hodí a také jejich interiér je zařízen vkusně a tradičně, až pohádkově. Dominuje samozřejmě dřevo, v kuchyni chalupy je pak hodně modré v příjemném odstínu, která interiér krásně prozáří. Také kuchyňská linka a vybavení jsou tradiční, proto se dá očekávat, že v podobném stylu bude i kuchyně v Benešce, přestože bude nejspíš o dost větší.

Lucie Benešová o svém soukromí:


Přečtěte si také