Bydlení slavných

6. března 2023 14:00

redakce Prima Living

Jak bydlí herec a dabér Zdeněk Mahdal. Je doma v Řeporyjích, kde má svůj malý Karlštejn

Prostřeno! S27 (35) – Mahdal bydlení

Známý herec, dabér a moderátor Zdeněk Mahdal (62) žije v Řeporyjích na okraji Prahy, nicméně stále v hlavním městě, několik minut autobusem či autem od metra. A bezpečí přírody mu poskytuje bezprostřední blízkost chráněné krajinné oblasti Prokopského a Dalejského údolí. Pojďte se podívat, jak jeho dům vypadá.

Rodinný dům  pražských Řeporyjích, který Zdeněk Mahdal koupil po rozchodu s bývalou partnerkou, nechal kompletně zrekonstruovat k obrazu svému. Bydlí v něm už sedm let sám. „Já tomu tady říkám malý Karlštejn. Žena vejít může, odejít musí,“ prozradil s úsměvem v pořadu Prostřeno.

Zdeněk Mahdal miluje zelenou

Na první dobrou je vidět, že Zdeněk Mahdal má hodně rád květiny a taky zelenou barvu – a vůbec se ji nebojí v interiéru použít. „Zelená je život,“ komentuje svou zálibu v téhle barvě.

Podívejte se, jak to vypadá v domě Zdeňka Mahdala:

Staromládenecký prostor

Přestože je dům velký, samostatných místností v něm mnoho není. Největší část tvoří velká obývací místnost v přízemí spojená s kuchyní. V tomhle staromládeneckém prostoru tráví nejvíce času, jak sám říká.

Protože je Zdeněk Mahdal vášnivý a výborný kuchař a vaření miluje, tráví hodně času v kuchyni, které dominuje, jak jinak, zelená barva.

Z kuchyně pak plynule přechází do své milované zimní zahrady s prosklenou střechou, odkud se dostane na zahradu venkovní. Dole je ještě pracovna, která slouží i jako společenská místnost.

Hercova ložnice je strohá, žádné obrázky a dekorace, prostě chlapská, jen se tu vyspat a jít. Horní patro slouží spíš pro návštěvy.

V zadní části venkovní zahrady jsou zóny k odpočinku s bazénem i domkem se saunou a terasou na grilování.

Zdroj: iprima.cz, cs.wikipedia.org

Sdílejte článek
Štítky bydlení bydlení slavných Zdeněk Mahdal

Přečtěte si také