Bydlení slavných

17. července 2023 09:00

redakce Prima Living

Jak bydlí moderátorka Monika Leová? S rodinou obývá podkrovní byt ve svém rodném domku.

Monika Leová žije s manželem a dcerou ve svém rodném domě v Dvořisku u Chocně, společně s babičkou, která obývá přízemí. V době natáčení pořadu Prostřeno!, ze kterého video pochází, měla pouze malou dcerku Miu, ale v současné době se s manželem těší na příchod druhého potomka.

Byt v prvním patře rodinného domku je zároveň bytem podkrovním. Zkosená střecha tedy výrazně ovlivňuje vzhled celého bytu, který působí velmi světlým a vzdušným dojmem, také díky velkým střešním oknům.

Světlý a vzdušný byt v podkroví rodinného domku

Designérkou příjemného bydlení mladé rodiny je sama moderátorka. Celý byt je laděný do bílé barvy s kontrastními černými doplňky. V bytě se také hodně objevuje barva přírodního dřeva v medovém odstínu. Dřevěné jsou schody do patra, podlaha v celém bytě, ale například i deska konferenčního stolku v obýváku či doplňky v kuchyni.

Praktická kuchyně, samozčejmě opět v bílé barvě, dopřává Monice dostatek prostoru, i když jej, jak sama moderátorka říká, příliš nevyužívá. Většinou pro celou rodinu vaří babička nebo se stravují u tatínka Moniky, který bydlí nedaleko. Rádi si dopřávají pravou vietnamskou kuchyni.

Mladá rodina využívá často i svůj druhý domov, a to domov na kolech. Vlastní totiž obytný automobil, který si přestavěli vlastníma rukama za pomoci kamarádů. Přestavba trvala asi 3 měsíce a výsledek stojí za to!

Moniku Leovou a další slavné soutěžící můžete sledovat tento týden v Prostřeno! na Primě.

Zdroj: FTV Prima

Sdílejte článek

Přečtěte si také