Bydlení

31. října 2023 13:23

Lenka Valjentová

Jak vypadá dům, kde Matthew Perry tragicky zemřel: Moderní luxus se snoubí s elegancí

Americký herec Matthew Perry (†54) si získal srdce diváků po celém světě především jako představitel svérázného Chandlera Binga v seriálu Přátelé. Jak vypadá dům, ve kterém v sobotu 28. října náhle zemřel?

Americký herec Matthew Perry (†54), který 28. října nečekaně zemřel, je známý hlavně jako představitel svérázného Chandlera Binga v seriálu Přátelé. Zahrál si i v řadě filmů, z nichž mezi nejznámější patří Můj soused zabiják, kde hrál po boku Bruce Willise. Kultovní seriál Přátelé byl pro herce zlatý důl, a tak si mohl dovolit luxusní život. I když mnoho peněz utrácel za návykové léky a za léčení a odvykací kůry, stejně dokázal investovat do zajímavých nemovitostí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: První slova Přátel po smrti Perryho: Byli jsme víc než herci. Jsme rodina, vzkázali zdrceně

Dům, kde Matthew Perry našel smrt

Matthew Perry zemřel ve své luxusní haciendě na pobřeží, kterou si koupil v srpnu 2020 za 6 milionů dolarů (asi 140 milionů korun) ve čtvrti Pacific Palisades v Los Angeles. Sídlo ve stylu ranče se svěžím travnatý dvorem s bazénem a vířivkou má jedinečný výhled na pobřeží Tichého oceánu v celé jeho kráse.

Jak ranč vypadá

Dům disponuje čtyřmi ložnicemi s koupelnami, dvě hlavní ložnice mají okna od podlahy ke stropu a obě se otevírají do pergol. Přestože byl dům postaven v roce 1965, byl v roce 2018 zrekonstruován, aby získal modernější a elegantnější styl. Dubové podlahy elegantně přecházejí do otevřeného půdorysu a nové chytré funkce, jako je elektronický vstupní systém na rozpoznávání obličeje, nabízejí to nejmodernější zabezpečení.

Dům v Hollywoodu

Herec Matthew Perry si uměl užívat luxusu a nevlastnil pouze ranč, ve kterém tragicky zemřel. Naposledy si radost udělal letos v květnu, když si pořídil nádherné sídlo z poloviny 20. století v Hollywood Hills za 5 milionů dolarů, v přepočtu tedy asi za 116 milionů korun. Tento dům se nachází na svažitém pozemku o rozloze 2 566 metrů čtverečních a nabízí tři ložnice a čtyři koupelny, velký obývací pokoj a prostornou kuchyň. Sídlo v západním Hollywoodu navždy zůstane spojené s nezapomenutelným hercem Matthewem Perrym neboli Chandlerem Bingem ze seriálu Přátelé.

Zdroje: blesk.cz, housebeautiful.comarchitecturaldigest.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také