Bydlení slavných

17. května 2023 10:51

redakce Prima Living

De Niro a Al Pacino proslavili vilu v Malibu. Dům z filmu Nelítostný souboj je na prodej

V jednom z nejlepších kriminálních filmů z roku 1995 jsme kromě excelentních hereckých výkonů Roberta De Nira a Al Pacina mohli obdivovat i nádhernou moderní vilu v Malibu, ze které se nabízí přímo dokonalý výhled na oceán. Dům, který byl ve filmu využíván jako doupě zločince, je nyní na prodej.

Dva charismatičtí muži, stojící proti sobě, oba stejně schopní a stejně posedlí… Lupič Neil McCauley, kterého ve filmu hraje Robert De Niro a policejní detektiv Vincent Hana, který mu je stále v patách. Toho si s chutí zahrál skvělý Al Pacino.

Chrám luxusu na pobřeží oceánu

Vynikající herecké výkony můžeme obdivovat i v neméně ohromujícím prostředí přímořské vily, která poskytla kulisy k filmu Heat neboli Nelítostný souboj z roku 1995. Tento architektonický skvost je právě nyní v nabídce realitní firmy za 21 milionů dolarů (více než 458 milionů korun). Moderní nemovitost se nachází v jedné z nejlepších částí Malibu. Moderní vilu navrhl architekt Ron Goldman.

Dvoupodlažní nemovitost o rozměru 3 500 čtverečních stop, tedy asi 325 čtverečních metrů, nabízí čtyři dokonalé ložnice, tři koupelny a prostornou terasu s výhledem na nekonečný oceán. Překrásný výhled poskytují i velká okna a prosklená stěna. Celý dům je doslova prostoupen slunečním svitem, k čemuž napomáhají i střešní okna, která dodávají celému prostoru nádherné světlo.

Součástí domu je i moderní kuchyně s ostrůvkem, která je přirozenou součástí obytného prostoru a je tak ideálním místem pro pořádání soukromých večírků a letních párty.

Luxusní obytný prostor poskytuje klid a soukromí, stěny i nábytek jsou laděny do bílé barvy a nabízejí tak budoucím majitelům nekonečné možnosti k zakomponování libovolných dalších barev.

Rozlehlá terasa s výhledem na oceán, jejíž součástí je i vestavěný stůl a krb, je z části krytá a je tak ideální pro posezení za teplých kalifornských nocí.

Zdroj: https://www.forbes.com/sites/brendarichardson/2023/03/20/malibu-home-for-robert-de-niros-character-in-heat-is-on-sale-for-21-million/?sh=5071d7844cad; https://www.csfd.cz/film/6444-nelitostny-souboj/recenze/

Sdílejte článek

Přečtěte si také