Na růžovou není nikdy pozdě. Influencerka Olivia Parazine proměnila svou zahradu za jediný týden

Film Barbie mladé americké režisérky Grety Gerwig právě promítají kina po celém světě, a tak si nejedna dospělá žena s nostalgií připomíná své dětství, kdy si hrála s panenkou, která ze všeho nejvíc miluje růžovou barvu. Influencerka Olivia Parazine však tuhle vzpomínku dovedla k dokonalosti. Během jednoho týdne dokázala svou zahradu proměnit v růžový sen.

Milovnice růžové barvy a panenky s vosím pasem berou kina útokem a nejedna pak svůj dětský sen přenáší i do svého skutečného života. Influencerka Olivia Parazine (47) z Nashvillu v USA tuhle panenku a její domečky, po kterých touží snad každá holčička, také milovala od dětství a filmový hit letošního léta jí její lásku jen připomněl. Už samotné přípravy filmu, jakmile se o nich doslechla, ji inspirovaly k rozhodnutí, kompletně přetvořit svou zahradu v perfektní růžový sen.

Zahrada jako růžový sen o Barbie

Vzhledem k tomu, že je Olivia zkušená kutilka, nebyla pro ni proměna zahrady nijak složitá a potřebovala na ni pouhý jeden týden. Zahradní nábytek natřela na růžovo, doplnila jej novými polštáři, přehozy a dalšími dekoracemi, mezi kterými nesměla chybět ani spousta květin, a zahrada, která by jistě slušela i domečku pravé Barbie, byla na světě. „Jako malá holka jsem Barbie milovala, a když jsem viděla, že se chystá nový film, inspirovalo mě to,“ přiznala Olivia, co ji k proměně zahrady dokázalo popostrčit.

Barbie je filmová událost léta 2023

Děj filmu Barbie se odehrává v utopické zemi „Barbie Land“, kde spolu žijí jen dokonalé postavy, Barbie a Kenové. Hlavní hrdinka Barbie (Margot Robbie) prožívá svůj běžný dokonalý den ve stejně dokonalém domě a světě. Její přítel Ken (Ryan Gosling) je závislý na její pozornosti a neřeší nic jiného. Jednoho dne se Barbie probudí do světa, ve kterém neexistují pouze holčičí party a prosluněné nicnedělání. Přepadnou ji myšlenky na smrt, zjistí, že má ploché nohy a celulitidu…

Americký komediální satirický film režisérky Grety Gerwig, která společně s Noahem Baumbachem napsala i scénář, je inspirován známou panenkou od společnosti Mattel, která nechybí snad v žádném holčičím pokojíčku. První panenka Barbie byla poprvé představena na veletrhu hraček American International Toy Fair 9 března 1959.

Zdroj: wikipedia.org; blesk.cz; csfd.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také