Bydlení

15. května 2024 16:09

redakce Prima Living

Nádherný interiér, čtyři místnosti a útulná zahrada. Chalupa Oldřicha Kaisera je stále na prodej

Herec a komik Oldřich Kaiser (69) vždy považoval svou chalupu na Liberecku za místo, kde se dá odpočívat i tvořit. Právě v kouzelné roubence také získal nápady na několik legendárních scének. Chalupa je stále v nabídce realitní kanceláře, za 6 milionů může být i vaše. V nabídce je několik měsíců, kupec se stále nenašel.

Více než dvacet let jezdil herec Oldřich Kaiser na Liberecko, kde našel klid a inspiraci v krásné roubence nedaleko města Český Dub. Chalupu, jejíž část získal herec díky dědictví a od roku 2007 je jediným majitelem, se nyní rozhodl nabídnout na trh přes realitní kancelář. Herec za chalupu chce šest milionů a zatím neplánuje slevit. Snímky z roubenky přinesl web Blesk.cz.

Chalupa ihned k nastěhování

„Oldřich Kaiser s těžkým srdcem prodává chalupu z roku 1780, kterou přeměnil vlastními silami do dnešní podoby. Na této chalupě relaxoval a hledal inspiraci ke své práci,“ píše se v inzerátu na webu Sreality.cz. V nabídce je nemovitost již několik měsíců, kupec se stále nenašel.

Roubenka disponuje předsíní, z které vede dřevěné schodiště do podkroví, kde se nachází další velký otevřený prostor a podkrovní pokoj. V přízemí chalupy jsou 2 sklípky s klenutým stropem a také garáž.

Chalupa s obytnou plochou 95 m² má 4 místnosti, nachází se na klidném místě v mírně svažitém pozemku s jihozápadní orientací o rozloze 264 m² nedaleko města Český Dub.

V roce 2016 prošlo stavení rozsáhlou rekonstrukcí. Dominantou roubenky je nyní velká obývací místnost s krbovými kamny a kuchyňskou linkou, jež se nachází v dolním obytném patře chalupy společně s ložnicí, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Někteří lidé hercovi vyčítali, že roubenku při rekonstrukci nechal z části natřít výraznou modrou barvou.

Oldřich Kaiser rád na chlupu jezdil s přáteli. Společně s životním parťákem Jiřím Lábusem v roubence vytvořili legendární scénky Kubrt či Luďo, to je naprosto normální.

Zdroj: Blesk.cz, Sreality.cz

Sdílejte článek

Přečtěte si také