Nový život Davida Beckhama: Z hvězdného fotbalisty je zahradník a chovatel slepic

Fotbalista David Beckham (49) je sex symbol a muž mnoha tváří a znají ho nejen sportovní nadšenci. V poslední době sbírá charismatický Angličan body coby zahradník i chovatel. Dokážete si představit, že fotbalová hvězda strčí ruce do hlíny, aby okopala záhon nebo nasypala slepicím? Nemusíte si to představovat, protože to můžete vidět přímo na jeho sociálních sítích.

Venkovské sídlo Beckhamových se zahradou se nachází v jedné z nejluxusnějších vesnic ve Velké Británii v Great Tew poblíž městečka Chipping Norton v hrabství Oxfordshire.

Manželé Victoria a David Beckhamovi koupili pozemek s třemi chátrajícími objekty v roce 2016 za 5 milionů liber (zhruba 150 milionů korun), který zrekonstruovali a nyní pendulují mezi tímto sídlem a domem v Londýně.

NENECHTE SI UJÍT: Miroslav Macek byl vášnivým zahradníkem. Se svou unikátní zahradou i rozmlouval

Z fotbalisty je zahradník a chovatel

Zejména Davida život na venkově nadchl a do úpravy zahrady vložil hodně energie a lásky. Divokým časům silných motorek a bujarých večírků tak zřejmě definitivně odzvonilo. Nyní se zdá, že je hvězdný Beckham nejšťastnější, když může okopávat zeleninu, sázet kolem domu květiny a pečovat o své milované slepice i včelí úly.

Zahrada Davida Beckhama

V poslední době často na sociálních sítích prezentuje jako zahrádkář a chovatel. Oblečený po farmářsku s bekovkou či kloboukem na hlavě se rád chlubí úrodou cibule, kapusty, zelí, brambor a další zeleniny a ovoce, kterou si vypiplal vlastníma rukama. Z bývalého fotbalisty se tak vyklubal milovník práce na zahradě a dokonce se neváhá o své zahradnické triky veřejně podělit.

Podívejte se, jak je David Beckham hrdý na své zahrádkářské a chovatelské úspěchy:

Zdroje: Profimedia.cz, sociální sítě Davida Beckhama


Přečtěte si také