Originální bydlení modelky Kašákové na Chomutovsku: Skrytá televize i židle ze základky

Veronika Kašáková - Living 1

Přestože je rodačkou z Prahy, zakotvit se Veronika Sovadina Kašáková (34) rozhodla na vesnici na Chomutovsku. Bydlení na venkově v přízemním rodinném domě si modelka a maminka syna Matyáše (22 měsíců) nemůže vynachválit. Není to ale jen klid a okolní příroda, díky kterým je Veronika spokojená. Velkou radost má misska i z domu samotného, který pomocí svého vkusu a estetického cítění vybavil její manžel Milan Sovadina.

„Tady je obrovský klid. Když jsem žila v Praze, překvapila mě anonymita, šum a hluk. Vyrostla jsem na vesnici a příroda mě zavolala zpátky“, otevřela povídání o svém domově pro web Prima Living Veronika Kašáková. Přestože se budoucí finalistka České Miss 2014 narodila v Praze, od čtyř let vyrůstala v dětském domově ve Vysoké Peci u Chomutova se starším bratrem Karlem Kašákem. V dospělosti se pak na čas opět usadila v Praze, aby byla blíž pracovním zakázkám. Po nějaké době se ale Veronika zase vrátila zpět na Chomutovsko, tentokrát do obce Málkov. V ní obývá společně s manželem a synem přízemní novostavbu. Jejich bydlení si ostatně můžete prohlédnou ve videích v tomto článku.

Přečtěte si také: Veronika Kašáková si už nejhorším prošla, přesto se bojí. Strach o syna ji překvapil

„Pro mě je náš dům akorát. Není rozhodně největší. Má tři pokojíčky plus obývák a kuchyň. Mám moc ráda, když mám rodinu pořád u sebe, když se stmeluje. Proto jsem nechtěla ani patrový dům, přála jsem si, aby rodina byla pořád pospolu. I proto jsme postavili gauče tak, abychom byli stále naproti sobě a spolu,“ vysvětlila modelka netypické uspořádání obýváku, který je společně s kuchyňským koutem laděn do bílé barvy.

Byť své nápady s manželkou konzultuje, interiér domu zrcadlí vkus modelčina manžela Milana Sovadiny. „Nechávám svému muži volnou ruku. Obrovsky ho to baví, a tak si můžete všimnout různých prvků, které jsou nemoderní, umělecky založené, anebo tu máme židle z mé školy, pro které jsem jela. K věcem nemám ten příběh, já v tomhle jen následuji manžela, ale líbí se mi to. Nemám na to oko jako on,“ pochválila svého muže Veronika.

Emotivní příběh Karla Kašáka, bratra známé modelky. Máma brala drogy, táta byl agresor

A tak se stalo, že vedle klasických starých dřevěných školních židlí jsou v domě k vidění dvě kamenné busty na jídelním stole, prostor nad okny v obývacím pokoji zdobí reliéfy s antickými motivy a na zdech visí ručně vyřezávané starožitné rámy obrazů. „Má o umění a designu spoustu literatury a myslím si, že je to jeho koníček. Nicméně není zdaleka spokojen. Už zase přemýšlí, jak by postavil další dům. Někdo kouká na hokej, můj muž pořád kouká na nějaké novostavby,“ prozradila s úsměvem Veronika a naznačila tak, že by se mohli v budoucnosti, byť ne v té blízké, přestěhovat, a přece jen se přiblížit k Praze. Co na první pohled v obývacím pokoji chybí, je televize. Je to ovšem jen zdání, které klame.

Plochá obrazovka je důmyslně skrytá za opěrku jednoho z gaučů. Když se manželé chtějí na něco podívat, jednoduše ji vysunou. Nedělají to ale podle Veroniky příliš často. „Televizi jsme sedm let neměli vůbec. Ne, že bych teď podlehla, ale řekla jsem, že si ji pořídíme, nicméně dáme si do ní jen Netflix. Koukáme buď na pohádky nebo večer na filmy,“ ozřejmila sympatická blondýnka, jak to u nich doma chodí. Jednu věc si ovšem v domě Veronika vybrala sama a tou je koupelna. Ta je v kontrastu se světlým obývákem laděná do tmava. „Chtěla jsem hlavně velké zrcadlo. Co se zbytku týče, inspirovali jsme se na různých sociálních sítích. Dodnes mám schovanou původní fotku, se kterou je naše koupelna téměř identická,“ usmívá se spokojeně a pyšně Veronika Kašáková.


Přečtěte si také