První letošní proměna začíná pěkně zostra! Dívejte se na Jak se staví sen

Paní Marta je vdova a všechno doma jí manžela připomíná. Chtěla by se v domě cítit dobře, a hlavně by si přála, aby se v něm dobře žilo i synovi s rodinou. Na pomoc přicházejí dvě šikovné designérky z pořadu Jak se staví sen Hanka s Jaroslavou, které se do letošní první proměny vrhnou pěkně zostra. Premiérový díl Jak se staví sen uvidíte v pondělí 17. ledna ve 21:40 na Primě.

Paní Marta pracuje bydlí v domě spolu se svým dospělým synem Michalem z prvního manželství a jeho rodinou. Vnoučátka Tadeáš a Eliška jí dělají radost. Říká, že má už jen je a že si Michalovu rodinu musí hýčkat, aby ji v domě nenechali samotnou.

Do domu se Marta přestěhovala spolu s manželem, když bylo synovi třináct let. Po manželově smrti ho Martě všechno připomínalo. Potřebovala zaměstnat hlavu, a tak se pustila do rekonstrukce. Během týdne prošel dům za pomoci rodiny radikální proměnou. Vymalovalo se, postavil se krb. Marta se ale cítí na dně. A to jak po psychické stránce, tak po finanční.

Největší radost by jí udělal nový plynový kotel. Pak by si přála předělat starý pokoj, který je momentálně ve špatném stavu. Měla by tam vzniknout nová ložnice pro mladé. Přála by si i pokojíček pro děti. Kuchyň v dolním patře je rovněž ve špatném stavu. Navíc většina pokojů má staré podlahy. Ještě ke všemu je v místnosti s kotlem potřeba opravit střechu, protože tam zatéká. Prioritou proměny je výměna plynového kotle, protože tady jde už o život, ale nezůstane jen u něj… Nezapomeňte se dívat!

Partnerem této sezony pořadu je společnost Raiffeisen Stavební spořitelna

Sdílejte článek
Štítky Jak se staví sen rodina dům TV Prima Jak se staví sen 2022 Raiffeisen stavební spořitelna

Přečtěte si také