Zahrada

16. března 2023 18:26

Komerční sdělení

S přenosným ohništěm si užijete atmosféru táboráku i parádní grilovačku

Plápolající plameny ohně dokážou na zahradě vykouzlit jedinečnou atmosféru. Posezení při táboráku baví malé i velké. A díky přenosnému ohništi si ho budete moct vychutnat i tehdy, pokud máte malou zahradu. Ohniště pak totiž jednoduše uklidíte. A co víc, můžete na něm i grilovat!

Zahradní ohniště se vejde všude

Nemáte dostatek prostoru vybudovat si na zahradě velké ohniště například z cihel, nebo jste v nájmu a majitel si nepřeje provádět velké úpravy? I přesto si můžete vychutnat večer u ohně, který zahřeje nejen na těle, ale i na duši.

Moderní ohniště se totiž vejde i na malé zahrady a vy si tak můžete užít radost z táboráku opravdu kdekoliv. Ideální je i na chaty či chalupy. Po použití ho pak jednoduše uklidíte do kůlny, zahradního domku, nebo do garáže. Kromě toho, že je ohniště skladné, i dobře vypadá. Můžete si vybrat z různých tvarů a typů – nejčastěji se vyrábí ve tvaru sudu či tvaru velké pánve.

Jaké další výhody přenosné ohniště má?

  • Nevyžaduje téměř žádnou údržbu.
  • Je lehké a snadno se s ním manipuluje.
  • Náklady na pořízení nejsou nijak závratné.
  • Ohniště je vyrobené z odolných materiálů (ocel či litina). Snese vysoké teploty, ale i vlivy počasí. Konstrukce je pevná a stabilní.
  • Nemusíte se bát, že by došlo k poničení trávníku. Ohniště jsou dělaná tak, že vám uhlíky nevypadnou ven a nožičky nejsou žhavé.

Užijte si ohniště i s grilem

Rádi byste si kromě klasického špekáčku připravili i něco jiného na zub? Pak zvolte přenosné ohniště s grilem. To obsahuje i speciální přídavný rošt pro možnost grilování. Je vhodný pro přípravu masa, zeleniny i sýrů.

TIP: Nevíte, jakou velikost ohniště zvolit? Záleží na tom, jak velké sešlosti u táboráku plánujete pořádat. K ohništi s průměrem 80 centimetrů se pohodlně usadí zhruba šest lidí.

Oheň z přenosného ohniště vás v chladnějších dnech zahřeje a letní večery naopak krásně prozáří. Jaké ohniště bude slušet vaší zahradě?

Sdílejte článek
Štítky zahrada zelenina trávník táborový oheň

Přečtěte si také