Bydlení

17. října 2024 10:40

Eliška Reiglová

Zemřel lídr One Direction. Takhle vypadá luxusní hotel, z jehož balkonu se údajně zřítil

Zemřel jeden ze členů skupiny One Direction

Ve věku pouhých 31 let ve středu zemřel zpěvák Liam Payne, který se proslavil jako člen populární chlapecké skupiny One Direction. Podle informací zahraničních médií se zřítil z balkonu svého pokoje ve třetím patře hotelu Casasur Palermo v Buenos Aires. Podívejte se, jak luxusní hotel, nyní obestřený smutkem, vypadá.

Zahraniční média v noci na čtvrtek přinesla šokující informaci. Ve věku pouhých 31 let zemřel zpěvák Liam Payne, podle svědků se měl zřítit z hotelového balkonu. Do Argentiny měl hudebník přijet podpořit svého někdejšího kolegu a dobrého přítele Nialla Horana na jeho koncertním turné. Zatím není známo, zda se jednalo o nehodu, nebo zda si Payne sáhl na život.

Podobné články

Podle oficiálních stránek se hotel nachází v moderní čtvrti Palermo Hollywood a je obklopen bary, uměleckými galeriemi a nejlepšími restauracemi v Buenos Aires. Casasur Palermo čítá 61 pokojů, které jsou zařízené v elegantním a moderním stylu a mají minimalistický nábytek, dřevěné podlahy a jemné textury, což zachovává filozofii hotelového designu.

Čtěte také: Před smrtí byl zahlcený problémy. Liam Payne řešil, že na něj ex poslala právníky

Původní informace zahraničních médií se lišily, podle některých se měl Liam Payne zřítit ze střechy, tedy z osmého patra, kde se nachází restaurace a bar. Deník Daily Mail nakonec ovšem potvrdil, že hudebník spadl ze svého balkonu ve třetím patře. V hotelu s ním nějakou dobu pobývala i jeho přítelkyně Kate Cassidy, ta ale nedlouho před incidentem odjela.

Kromě pokojů, restaurací a barů hotel disponuje také wellness centrem. Jeho dominantou je pak venkovní bazén obklopený stromy a živými rostlinami, které hostům dopřávají klid od ruchu ulice. Uvnitř se nachází také dokonale vybavené fitness. Na fotografie z místa, kde tragicky zemřel jeden z nejznámějších zpěváků nové generace, se podívejte v galerii.

Sdílejte článek
Štítky hotel společnost restaurace Argentina Hollywood celebrity hodnoty Buenos Aires balkon Palermo Niall Horan Liam Payne umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika

Přečtěte si také