Pořady

31. května 2017 16:30

redakce Prima Zoom

Už máte novou kuchařku z dílny Ládi Hrušky? Revoluce v grilování nabízí stovku těch nejvychytanějších receptů

Kuchařka gril

V kuchařce s podtitulem Nejlepší recepty a nápady pro gril k letní pohodě najdete ty nej grilovací recepty na jednom místě spolu s radami, díky kterým budete grilovat snadno, rychle, vychytaně a bezpečně.

Kniha vás krok za krokem provede Láďovými grilovacími tipy pro pohodový letní čas strávený s rodinou, přáteli, kolegy na zahradě, terase či na balkóně, které z vás udělají opravdové mistry grilování.

Láďa vám prozradí, jak si masa naložíte do lahodných marinád a na stůl připravíte nejednu chuťově zajímavou omáčku. Zkrátka to pravé vychytané grilování. A nemáte-li dosud gril, nevadí, Láďa vám poradí i vjeho výběru.

Knihu ocení nejen milovníci masa, ale i vegetariáni. Kuchařka mezi svými 100 recepty obsahuje i vychytávky na grilované ovoce a zeleninu. Láďa také poradí, jaké si dát pivo nebo víno ktěm nejlahodnějším pokrmům.

A pokud máte zájem o knihu s vlastnoručním podpisem, nebo byste se chtěli osobně setkat s populárním kutilem Láďou Hruškou, přijďte určitě na křest ve čtvrtek 1. června od 17 hodin do Paláce knih Neoluxor na Václavském náměstí. Celou akci bude moderovat Pavel Novotný a knihu slavnostně pokřtí zpěvačka Eva Pilarová.

Sdílejte článek