Bydlení

9. května 2022 20:32

redakce Prima Living

Agáta Hanychová se pochlubila křeslem, které si pořídila do domu, kde žije s dětmi

Agáta Hanychová plete synovi pomlázku

Moderátorka a influencerka Agáta Hanychová ve svém bydlení inklinuje k jednoduše pojatému boho stylu. Nemá dům zarovnaný nábytkem či doplňky, zároveň ale nemá problém pořizovat si domů zajímavé kousky a všelijak je kombinovat.

Před pár dny se Agáta Hanychová na svém instagramu pochlubila novým kouskem, který si pořídila do ložnice – jasně modrým křeslem. Výrazný a zřejmě je i pohodlný kousek postavila do rohu k oknu nedaleko rovněž modré komody s patinovaným nátěrem.

I malými detaily se dá změnit celý prostor, komentovala to.

Rozhodně to nejsou jediné modré kousky, které se v ložnici objevily – na jednom z dalších záběrů je  v detailu vidět zajímavý modrý obal na květináč. S modrou kontrastují žluté detaily, například nástropní svítidla, výsledkem je svěží vzdušný dojem.

Právě ložnici považuje Agáta Hanychová za nejromantičtější část svého domu, například kvůli prosklené stěně, díky níž může rovnou z postele pozorovat pasoucí se koně.

Agáta žije se svým synem Kryšpínem a dcerou Miou v Suchdole, dům přizpůsobila svým představám po rozvodu s druhým manželem Jakubem Prachařem. Pozemek koupila před mnoha lety ještě s prvním manželem Mirkem Dopitou, ale byl ve stavební uzávěře a trvalo dlouho, než se to povedlo změnit. Předtím bydlela několik let ve vsi Černý Vůl, kde si nechala postavit dřevěnou nástavbu na přízemí staršího domu.

Nejvíce času? V kuchyni

V novém domě je na její vkus příliš mnoho betonu, jí provedené úpravy a styl zařizování ale prostor hodně zútulňují. I když děti mají každý svůj pokojíček, tak jsme všichni pořád v kuchyni, která je spojená s obývákem. Je to největší místnost v domě a já tam taky trávím nejvíc času, protože neustále vařím, popsala, jak se jí s dětmi žije.

Nedávno se rovněž na Instagramu pochlubila tím, že před letní sezonou pokročila v úpravě venkovního posezení s přístřeškem, o kterém mluví jako o Gipsy House. Přístřešek je to skutečně rozlehlý a letos získal díky spoustě závěsů a baldachýnů, které zakryly i jeho střechu, úplně nový vzhled.

Zdroj: Instagram, Wikipedie, Prima Pauza - https://prima.iprima.cz/porady/30-otazek/agata-hanychova-dala-na-frak-ceskym-muzum-proc-jsou-podle-ni-izraelci-o-tolik-lepsi; https://sedmicka.tyden.cz/rubriky/relax/agata-hanychova-nas-pozvala-domu-jak-se-ji-po-rozvodu-bydli_549155.html


Přečtěte si také