Leoš Mareš s Monikou na dovolené. Za noc v luxusním resortu celebrit dal 100 tisíc

Když už se nejsledovanější Čech na sociální síti Instagram, zpěvák a úspěšný promotér Leoš Mareš vydá na dovolenou, většinou to stojí za to. Své fanoušky nezklamal ani tentokrát, s manželkou totiž vyrazili na podzimní dovolenou do USA, konkrétně do přepychového resortu uprostřed pouště. Jezdí sem relaxovat i americké celebrity a z cenovky za jedinou noc se vám zatočí hlava.

Leoš a Monika Marešovi svou pouť začali letem první třídou přes oceán až do státu Nevada, kde se první zastávkou stalo Las Vegas. Tady se však pár zastavil jen krátce, načež je soukromá helikoptéra přepravila přes nevadskou poušť až do sousedního státu Utah, kde se nachází luxusní a slavný resort Amangiri.

Ten je známý nejen proto, že sem s oblibou jezdí „vypnout a dobít baterky“ hvězdy jako Brad Pitt, Kim Kardashian, Kanye West, Lady Gaga nebo Miley Cyrus. Ale také proto, že běžný smrtelník se sem podívá pouze díky online fotografiím. Cenovky zdejšího ubytování totiž startují na astronomických více než sto tisících za noc a u nejluxusnějších pobytů mohou atakovat až čtvrt milionu za noc. Tady proto na žádné paparazzi slavní opravdu nenarazí.

Kromě přepychu, vyšperkovaného jídla i pití a vždy perfektních služeb zdejšího personálu totiž v tomto případě platíte především za klid. A pocit, že jste na jiné planetě. Resort Amangiri je totiž zasazen do pouště Utahu daleko od všech měst a civilizace. Ať už tak vyhlédnete z jakéhokoli okna celého komplexu, vidíte jen působivé siluety skalních útvarů, poklidnou poušť a tu a tam nějaký vřes.

Amangiri zvenku a zdálky připomíná spíš hodně nenápadný bunkr. Celou stavbu totiž z velké části tvoří rovné betonové kostky a obdélníky, jež jsou samy částečně zapuštěné do zdejších skal. A navzdory cenovce za jednu noc mnohé venkovní i vnitřní interiéry působí relativně stroze a nekomplikovaně. Čímž je jen podtržen fakt, že tady lidé neplatí za to, aby vše bylo ze zlata a proudem teklo šampaňské, ale aby měli jistotu, že prožijí maximálně izolovaný a okolním světem zcela nerušený pobyt.

„Sen“, rozhodl se jen pro velmi stručný komentář svého pobytu uprostřed ničeho a zároveň v obklopení absolutního luxusu Leoš Mareš. Ten nakonec minimálně dle obsahu na svých sociálních sítích v Amangiri s manželkou Monikou strávil s největší pravděpodobností celkem tři noci, načež se odebrali zpět do Vegas. Za svůj pobyt tak mohli utratit přinejmenším 300 tisíc korun.

Pětihvězdičkový hotel Amangiri dle dostupných informací funguje od roku 2009, kdy byl v Utahu nedaleko rozlehlého jezera Powell dostavěn. A velmi brzy se stal velmi populárním cílem pro slavné osobnosti, které zde mohou v klidu relaxovat, vydávat se na výlety do pouště nebo si vychutnávat prvotřídní wellness na světové úrovni, aniž by je přitom kdokoli nezvaný rušil.

Zdroj: Aman.com, Profimedia.com

Video, které jste mohli minout: Mareš otevřeně: Trpím nervozitou a přemýšlím, co se mnou je. Před turné dře v posilovně


Přečtěte si také