Reese Witherspoon bydlí v srdci Nashvillu. Úžasné jižanské sídlo má bazén ve tvaru lžíce

Luxusní rodinné sídlo oscarové herečky Reese Witherspoon (48) se nachází v srdci Nashvillu v Tennessee. Pořídila si ho před dvěma lety se svým, dnes už bývalým manželem, producentem Jimem Tothem (52). Za úžasnou rezidenci zaplatili 18 milionů dolarů, což je přibližně 418 milionů korun. Reese v Nashvillu vyrůstala, takže se vrátila ke kořenům a dokázala, že zůstala tradiční jižanskou kráskou. Podívejte se, jak panství Reese Witherspoon vypadá.

Oblíbená americká herečka Reese Witherspoon (48) se u nás asi nejvíce zapsala do paměti diváků díky filmu Pravá blondýnka, kde ztvárnila ikonickou právničku v růžovém Elle Woodsovou. Nezapomenutelnou roli ztvárnila také v romantickém dramatu Velmi nebezpečné známosti, který získal několik filmových ocenění.

NENECHTE SI UJÍT: Nové bydlení Jiřiny Bohdalové. Malá garsonka ji stála 6 milionů korun

V roce 2006 získala Reese Witherspoon Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Walk the Line za postavu June Carter. Půvabná herečka má celý život štěstí, že jde z role do role, a tak není divu, že se jmění Reese Witherspoon odhaduje na přibližně 400 milionů dolarů, v přepočtu více než 9 miliard korun.

Jižanský vkus a šarm

Reese se narodila v New Orleans v Louisianě, ale vyrůstala v Nashvillu v Tennessee, takže se vrátila ke kořenům a dokazuje, že je v srdci stále tradiční jižanskou kráskou. Nashvillské obří sídlo o rozloze 1334 metrů čtverečních je důkazem hereččina dokonalého vkusu a šarmu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tady žila zesnulá herečka Shannen Doherty. Luxusní sídlo v Malibu je na prodej

Tenisový kurt a bazén ve tvaru lžíce

V domě je pět ložnic a sedm koupelen, přitažlivost panství zvyšují rozsáhlé venkovní prostory, kde nechybí tenisový kurt v plné velikosti doplněný diskrétním vyhlídkovým pavilonem a golfový green. Uprostřed bujné zahrady se nachází také jedinečně tvarovaný bazén ve tvaru lžíce, který nabízí rozmarný nádech venkovnímu prostoru. Kromě sportovního vyžití a relaxu nabízí rezidence také samostatně stojící penzion pro návštěvy rodiny a přátel.

Uvnitř domu Reese Witherspoon

Interiér domu postaveného v roce 2020 na míru zůstává skrytý, herečka se rozhodla chránit soukromí svého domova. Ovšem záblesky obytných prostor se objevují na jejích sociálních sítích, podívete se:

Moderní interiér s hřejivou atmosférou

Jednou z věcí, které jsme si mohli všimnout, je dobře osvětlený, moderní vnitřní prostor. Podlaha se zdá být vyrobena ze světlého materiálu, případně dlaždic nebo leštěného betonu, což přispívá k celkové útulné atmosféře. V pozadí je pohled na dřevěný nábytek, který dodává prostoru nádech tepla. Velké skleněné dveře nebo okno propouštějí dovnitř dostatek přirozeného světla, což zvyšuje otevřenost a vzdušný dojem z interiéru.

PŘEČTĚTE SI: Karel Heřmánek bydlel s rodinou v luxusní vile v Jevanech. Měl tu klid a soukromí

Stěny obytného prostoru zdobí elegantní lišty, které dodávají místnosti klasickou estetiku. Texturovaná tapeta zvyšuje vizuální zajímavost prostoru. Plyšová pohovka vybízí k pohodlí a luxusu, zatímco mramorový stůl dodává prvek sofistikovanosti. Podlaha s kobercem doplňuje celkové barevné schéma a přispívá k vytvoření hřejivé a příjemné atmosféry.

Skříňky v kuchyni Reese Witherspoon jsou natřeny jemným šedým tónem, doplněným zlatými úchytkami, které dodávají nádech elegance. Skříně jsou dobře organizované a mají prosklené dveře, které zobrazují úhledně uspořádané nádobí. Tmavá pracovní deska kontrastuje se světlejšími tóny skříněk a zvyšuje vizuální přitažlivost prostoru.

zdroje: velvetropes.com, strangebuildings.com, Profimedia.cz, sociální sítě Reese Witherspoon


Přečtěte si také