reklama

Byt maximálně otevřeli okolnímu parku

zidkovm
28. října 2014
Loft Tea-Art v Tchaj-peji na Tchaj-wanu.
reklama

Architekti zakusili při navrhování tohoto bytu ve třetím patře novostavby vhustě osídlené obchodní čtvrti Banqiao horké chvilky. Developer na poslední chvíli změnil okolí domu, a tak bylo třeba otočit plány bytu naruby.

Projekt luxusního bytu už architekti z designového studia J. C. Architecture měli hotový, když developer oznámil, že oproti původnímu záměru zbuduje při zadní části domu rozlehlý park. Stím architekti v původních plánech nepočítali, a tak bylo třeba otočit zóny bytu o 180 stupňů. Ktomu, aby byt znově uspořádaného okolí co nejvíce těžil, přesunuli obývací zónu na opačnou stranu tak, aby právě ztéto části byl nejlepší výhled do budoucí zeleně. Pohled do ní se však nabídne ze všech částí bytu, který architekti pojednali jako zcela otevřený prostor.

Spojení s přírodou před domem má uvnitř zprostředkovat dřevem obložený čajový a relaxační kout srozsáhlou sbírkou tradičních konvic a dalších součástí čajového servisu.

(dah)

Mohlo by vás zajímat:

Sílejte článek
Zobrazit komentáře ke článku
reklama