Česká Miss ukázala nový byt. S partnerem bydlí v bývalém šlechtickém zámečku

Jednadvacetiletá Adéla Štroffeková se už měsíc může pyšnit korunkou pro letošní Miss Czech Republic. Ta jí kromě jisté účasti v Miss World přinesla i celou řadu hodnotných cen, mimo jiné i nový luxusní byt, nacházející se v Jinonickém dvoře v Praze. Nejkrásnější Češka bude v objektu, který dříve býval zámečkem rodu Schwarzenbergů, moci bydlet zdarma celý rok.

Adéla Štroffeková má jasno, s kým bude v novém hnízdečku lásky pobývat. Je totiž zadaná a šťastná se svým partnerem Davidem Šedivým. Modelka s prestižním titulem a bezpochyby i novými smlouvami v kapse už má jasno, že jej určitě neobydlený nenechá – byť už v Praze bydlí, ovšem ne na tak atraktivní adrese.

„Byt je nádherný a také je super, jak je vybavený. Měla jsem trošičku obavy, jak to bude, a mám připravené úplně všechno. Trefili se mi do vkusu,“ pochlubila se radostí z nového bydlení Adéla pro Super.cz. „Máme bydlení na okraji Prahy, ovšem tento byt je jen deset minut od centra. Takže teď s přítelem řešíme, jak to bude,“ vysvětlila modelka, kterou v nejbližší době čeká obrovské pracovní vytížení, takže kratší cestu domů nepochybně uvítá.

Účast v soutěži Miss World, kde se sejdou vítězky soutěží krásy z celého světa, ji sice čeká až příští rok, ale už nyní se na ni chce začít připravovat. „Plánuji se připravovat na světovou soutěž a chci se připravit o to více, když letos vyhrála Krystyna Pyszková. Vím, že to bude o to náročnější. Také v blízké době mám spoustu další práce jako focení, přehlídky a těším se na filmový festival do Karlových Varů,“ dodala Štroffeková, na niž se tedy návštěvníci letošního KVIFF mohou těšit.

Adéla se pochlubila interiérem svého nového bydlení na sociálních sítích:

Mezonetový byt s dispozicí 2+kk je součástí komplexu zámečku Jinonický dvůr. Raně barokní zámek v pražských Jinonicích stojí již od konce 17. století. V 19. století jej v klasicistním duchu přestavěli noví majitelé, rod Schwarzenbergů. A po roce 2000 prošel komplex celkovou rekonstrukcí, při které v bývalé zámecké zahradě vyrostly bytové domy. Byty vznikly i v obou bývalých hospodářských budovách.

Česko má letos poprvé od Taťány Kuchařové také vítězku Miss World a tedy držitelku titulu nejkrásnější ženy světa:


Přečtěte si také