Bydlení

13. května 2022 07:00

redakce Prima Living

Miss Michaela Salačová prodává dům. Bazén se slanou vodou i vinný sklípek změní majitele

Michaela Salačová v roce 2000 vyhrála soutěž Miss, ale později se spíše než jako modelka živila jako dýdžejka a moderátorka. S manželem, hudebním promotérem Daliborem Vajčnerem, si koupili dům kousek za Brnem, přetvořili ho k obrazu svému a nyní ho prodávají.

„Hledáte bydlení v blízkosti města, ale máte rádi svůj klid? Velká zahrada a bazén by vám taky přišly vhod? Tak právě pro vás tady mám rodinnou vilu v Říčanech u Brna, nabízí na webu své realitní kancelář makléř Jiří Hanousek.

Rodinný dům, v němž žije Michaela Salačová se svou rodinou, je k mání za více než dvacet čtyři milionů korun. Dispozičně jde o 6+kk s podlahovou výměrou přes 260 metrů.

Čas pro rodinu v blízkosti přírody

„Mám potřebu neustále měnit místa a opravdu si nepřipouštím, že bychom tady měli zestárnout. Máme to s manželem stejně. Nedávno zrovna přišel s otázkou, jestli nezačneme stavět… Nebráníme se ani myšlence odstěhovat se třeba i do zahraničí. Domov je pro mne místo, kde se cítím dobře a kde mám rodinu. Jestli tady, nebo jinde, není důležité, řekla už v době, kdy v domě bydleli teprve chvíli, pro web Novinky.cz.

Vila se prodává plně vybavená, navíc je jen patnáct minut autem do Brna. „Nabídka je určitě výjimečná v tom, že vila má pouze jednoho přímého souseda, takže je tam neuvěřitelný klid a soukromí. Navíc je na krajním pozemku s výhledem na celé Říčany, a protože je dům orientovaný na jih, tak tam celý den svítí sluníčko. Pro někoho, kdo potřebuje být blízko města, ale zároveň se chce po práci ‚schovat‘ před lidmi a užít si čas s rodinou v blízkosti přírody, je tohle prostě ideální. A navíc  takových nemovitostí v okolí moc není, soudí makléř Jiří Hanousek.

Je pravda, že trh s nemovitostmi se kvůli vysokým úrokovým sazbám mírně zpomalil, ale i tak Hanousek věří, že se dům podaří prodat. Jen se těžko odhaduje, jak rychle. „Bavíme se tu přece jenom o sumě 24 milionů a kupujících, kteří hledají nemovitosti v téhle cenové hladině už není tolik jako u běžných domů a bytů. Mým úkolem ale naštěstí není najít davy zájemců. Stačí nám totiž jeden jediný, který tohle místo dokáže ocenit a dům nakonec koupí. A já jsem přesvědčený, že tam někde je, komentoval makléř nabídku.

Bazén se slanou vodou

Michaela Salačová je matkou dvou synů, jedenáctiletého Olivera a devítiletého Damiena. Od doby, kdy má děti, už se zdaleka tolik nevěnuje práci dýdžejky, díky níž před jejich narozením procestovala velký kus světa. Její muž Dalibor Vajčner podniká jako hudební promotér.

Dům v Říčanech u Brna koupili zhruba před třinácti lety, byl v té době zhruba pět let starý. Záhy poté se pustili do úprav podle svých představ - interiéry si nechali navrhnout od architekta. Na pozemku o velikosti 1 410 m2 se rozkládá zahrada s bazénem se slanou vodou, pergolou a vinným sklípkem. Dům se skládá z kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem, pěti pokojů, dvou koupelen, obytného přízemí s vlastní kuchyní a koupelnou a dalších dvou obytných místností na půdě.

Zdroj: Jiří Hanousek s.r.o., https://www.novinky.cz/bydleni/jak-bydli-vip/clanek/michaela-salacova-kraluje-v-dome-nedaleko-brna-40068

Sdílejte článek
Štítky dům nemovitost Říčany mořská voda Michaela Salačová Jiří Hanousek

Přečtěte si také