Bydlení

8. září 2024 12:32

redakce Prima Living

Cristiano Ronaldo ukázal luxusní dům. Kamery pustil dokonce do lednice

Cristiano Ronaldo ve věku 39 let už dávno není na fotbalovém vrcholu, dál ale patří mezi legendy tohoto sportu. A dál umí vydělávat obrovské peníze. Ronaldo nyní novináře z magazínu WHOOP pustil do svého luxusního bydlení v Rijádu.

Portugalský zázrak Cristiano Ronaldo se nikdy netajil tím, že kromě fotbalu má rád luxus, ať už se jedná o auta, hodinky, dovolenou či bydlení. Muž, který si svým uměním získal srdce miliónů fanoušků po celém světě, si podle agentury Bloomberg pořídil sídlo na ostrově Jumeirah Bay, kterému se přezdívá Ostrov miliardářů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ronaldo se zřejmě tajně oženil s prodavačkou z luxusního butiku

Jak žije rodina Cristiana Ronalda

Ronaldo a jeho partnerka Georgina Rodríguez (spekuluje se, že dvojice se nedávno tajně vzala) pozvali novináře k sobě domů a ukázali jim část rodinného života. Kamera je záměrně rozpohybovaná a zabírá hlavně detaily, aby z fotbalistova soukromí ve výsledku moc vidět nebylo. Novináři s Ronaldem natáčeli hlavně rozhovor o jeho stravování a životním stylu. Na video mimo jiné upozornila redakce Prima COOL.

„Na vyváženou stravu kladu důraz, nejen protože jsem profesionální fotbalista, ale protože to je důležité pro zdraví, což je to nejdůležitější, co máte v životě,“ vysvětlil v kuchyni, kde ukázal svou stanici na výrobu smoothie a lednici plnou vychlazené vody a čerstvého ovoce i zeleniny. „Čas od času sním i něco jiného, protože mám velkou rodinu, tak si dám třeba pizzu, burger nebo chipsy. Vědí, že to nedělám často, ale je to proto, aby děti neříkaly, že mají nudného tátu,“ uvedl sportovec s úsměvem na tváři.

Nepřekvapí, že fenomenální hráč hodně času stráví v posilovně. „Rád makám doma se svou ženou, protože na ni můžu tlačit a ona zase motivuje mě,“ vysvětlil. Nejraději posiluje stehna. „Jak stárnete, musíte se více kontrolovat, dělat to chytře. Fitko je součástí mé práce, abych si zachoval výkonnost,“ zdůraznil Ronaldo.

Fanoušky hvězdného Portugalce nepřekvapí, že součástí luxusní nemovitosti je také fotbalové hřiště – malé, zastřešené, ale se skutečnou živou trávou. „Je určeno hlavně pro mého syna. Když trávím čas s rodinou, hodně si tu hraji s dětmi. Dokonce i malá Bella už začíná kopat do míče,“ řekl muž, na kterém je vidět, že rodina je pro něj stejně důležitá jako fotbal.

Podívejte se také, jak bydlí Roman Skamene:

Zdroje: magazín WHOOP, Prima COOL, Bloomberg

Sdílejte článek
Štítky rodina bydlení Cristiano Ronaldo celebrity Bloomberg fotbal sport Georgina Rodríguez bydlení slavných společenská rubrika sportovní disciplína

Přečtěte si také